Ponturi Pariuri Fotbal Albion Rovers vs Queens Park

BETFAIR SPORTSBOOK

Albion Rovers primește vizita lui Queen's Park FC, astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 10 din Liga a 4-a scoțiană. 

Albion Rovers, echipa de tradiție în Scoția, înființată în secolul 19 și cu prezențe pe prima scenă în preajma celui de-al II-lea Război Mondial, se zbate într-o cruntă mediocritate. Brian Reid, un fost fundaș decent trecut pe la Burnley și Blackpool, este antrenorul formației. Lotul nu conține niciun nume cunoscut și are în componență doar fotbaliști scoțieni. În acest condiții, unicul obiectiv posibil este salvarea de la retrogradare. Albion Rovers este penultima în acest moment, cu doar 7 puncte obținute în 11 runde. Are 3 lungimi peste ultima clasată Brechin. 

cota2.ro

Queen's Park FC este cel mai vechi club de fotbal din Scoția, înființat pe 9 iulie 1867. Are sediul în capitala Glasgow și 10 Cupe în palmares, toate câștigate în secolul 19. Joacă meciurile de pe teren propriu pe un stadion cochet, de 8.000 de locuri. Oaspeții de astăzi sunt ca și promovați în al treilea eșalon. Domină autoritar acest sezon, cu 9 victorii și 2 remize în primele 11 runde. Antrenor este Ray McKinnon, om cu experiențe și la nivel mai înalt, la Dundee United sau Falkirk. Lotul este unul mult, mult peste nivelul competiției, cotat pe transfermarkt la aproape 2,5 milioane de euro. Din el fac parte numeroși fotbaliști cu apariții în prima ligă, precum atacanții Simon Murray sau Bob McHugh. Cel din urmă e și golgeterul formației, cu 6 reușite și 2 pase decisive. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

În tur, Queen's Park s-a impus fără emoții, scor 2-0. Alte informații interesante

• 23 de goluri a marcat Queen's Park în primele 11 etape. Stă și mai bine în defensivă, doar 5 goluri încasate

• Queen's Park a câștigat ultimele 5 deplasări din campionat. A primit un singur gol pe teren străin în tot sezonul

• Albion Rovers a primit 25 de goluri în 11 meciuri

• ultimul meci în care Albion Rovers nu a primit gol pe teren propriu datează din decembrie 2019.

Meci mai dezechilibrat nu veți găsi curând în ofertele caselor de pariuri. O echipă cu fotbaliști trecuți prin prima ligă înfruntă una cu mulți amatori. Unde mai pui că sunt și cote mari, care merg speculate. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat victoria Queens Park, peste 2,5 goluri în meci și peste 0,5 goluri în prima repriză are o cotă de 1,84.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Albion Rovers vs Queens Park
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri & gol în prima repriză
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 4.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro