Ponturi Pariuri Fotbal Armenia vs Romania

BETANO

Armenia - Romania

Romania incheie aceasta serie de trei partide din preliminariile Campionatului Mondial, cu meciul impotriva Armeniei, de pe Vazgen Sargsyan Republican Stadium, din Yerevan. Armenia a inceput perfect aceasta campanie de calificare, obtinand victorii cu Liechtenstein, scor 1-0 si cu Islanda, scor 2-0. Romania a inceput cam greu campania, cu o victorie la limita in fata Macedoniei de Nord, scor 3-2, dupa care a urmat partida cu Germania pe care am pierdut-o doar cu 1-0, dupa ce Nita a scos cateva goluri ca si facute. Ultima data cand am intalnit Armenia, a fost in dubla mansa, in campania de calificare pentru Mondialul din 2018, din Rusia. Atunci am castigat acasa cu 1-0 si in deplasare cu 5-0. Ca si atunci, meciul se va juca pe un sintetic, iar in tribune vor fi circa 4300 de fani armeni (30% din capacitatea stadionului).

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

cota2.ro

Echipe probabile de start, Armenia - Romania

Armenia: Iurcenko - Hambardzumian, Haroian, Voskanian, Hovhannisian - Barseghian, Udo, A. Grigorian, Bairamian - Adamian, Karapetian 

Rezerve: Aivazov, Beglarian, Calisir, S. Grigorian, Kociarian, Babaian, Miranian, Hakobian, Muradian, Șaghoian, Briasco, Biciakcian 

Antrenor: Joaquin Caparros 

România: Fl. Niță - Mogoș, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca - R. Marin, Al. Crețu - D. Man, Stanciu, Mihăilă, Pușcaș

Rezerve: Lazar, I. Radu, Ov. Popescu, Burcă, Bancu, Camora, Bicfalvi, Maxim, Cicâldău, I. Hagi, Fl. Tănase, Keșeru

Selecționer: Mirel Rădoi

Clasament Grupa J - Calificari Campionatul Mondial 2022 QATAR

Conferinta de presa: Armenia - Romania

”Va fi o altă partitură faţă de meciul cu Germania, începând de la valoarea individuală a jucătorilor până la nivel de echipă, tactica va fi diferită, abordarea noastră va fi diferită, deci din punctul acesta de vedere am avut deja o şedinţă, ieri, cu lucrurile pozitive şi lucrurile negative vizavi de ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Germania, dar nu cred că vor fi foarte multe lucruri asemănătoare. Nu încercăm să comparăm echipele, e important ca în momentul în care avem mingea să ştim ce să facem cu ea. E clar că ne dorim să avem posesia, dar asta trebuie să o facem şi dacă ne permite adversarul, ceea ce naţionala Germaniei nu ne-a permis, decât dacă mai aveam şi a doua minge, probabil. Mâine seară o să avem o posesie mai mare ca Armenia. Chiar în ultima partidă, contra Islandei, Armenia a lăsat posesia şi au fost cu ocaziile şi golurile. Încercăm să jucăm ofensiv, este posibil ca timpul să fie mai îndelungat decât ne-ar fi trebuit dacă am fi stat cu liniile 10-12 metri mai jos, dar eu cred că avem jucători capabili să facă asta şi să accelereze acest progres”, a declarat, marţi, Mirel Rădoi.

FII LA CURENT CU TOATA ACTIVITATEA MEA DIN MEDIUL ONLINE! DETALII AICI!

Pariu in Cota 2.10 pentru meciul Armenia - Romania

Romania nu are voie sa piarda acest meci daca intr-adevar isi doreste sa mearga la un Campionat Mondial sau, ma rog, sa ajunga sa dispute baraj pentru acest obiectiv. Armenia nu mai e echipa de acum 5 ani, iar astazi le lipseste si Henrikh Mkhitaryan. Romania are o echipa buna, Radoi a promovat multi tineri, iar viitorul arata destul de bine. Chiar daca tenerul va fi o problema, cred ca Romania poate castiga aceasta partida. Personal am ales sa joc varianta ”2 solist” pentru acest duel deoarece am incredere ca tricolorii sunt mai valorosi si vor castiga diseara.

  • Pariul este plasat la BETANO! Niciun pariu pariat de mine nu este ”SIGUR”! Alegerea fiecarui pariul si plasarea acestuia o fac dupa o analiza in amanunt.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Armenia vs Romania
Pronostic:
2
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro