Ponturi Pariuri Fotbal Armenia vs România

BETFAIR SPORTSBOOK

Armenia - România, în etapa cu numărul 3 a grupei J din calificările pentru Campionatul Mondial din Qatar, se joacă astăzi, de la ora 19:00. 

Armenia are cel mai bun start de preliminarii din istorie, cu două victorii consecutive. Dacă prima era programată, 1-0 în Liechtenstein, a doua a fost surprinzătoare. A trecut cu 2-0 de Islanda. Experimentatul selecționer Joaquin Caparros a reușit să suplinească absența celui mai bun fotbalist din istoria țării, Henrikh Mkhitaryan, golgeterul all-time al naționalei, cu 30 de goluri. Din lotul pentru partida cu România, un singur fotbalist evoluează în primele 5 campionate ale Europei, atacantul Sargis Adamyan, la Hoffenheim. În rest, sunt fotbaliști majoritari din competiția internă, puternici, foarte bine pregătiți fizic. 

cota2.ro

România a început campania cu o victorie la limită, 3-2 pe teren propriu contra Macedoniei de Nord, apoi a pierdut cu Germania, scor 0-1, într-un meci din care ar fi putut obține mai mult. Filosofia pe care Mirel Rădoi încearcă să o implementeze este pe alocuri una kamizake. Fără un închizător de meserie pe teren, cu Răzvan Marin și Nicolae Stanciu în rolul mijlocașilor care ar trebui să rupă acțiunile adverse, „tricolorii” se expun des. Selecționerul nu se abate însă de la ideile sale. E de așteptat că în Armenia formula să fie una și mai ofensivă decât contra Germaniei. Cel mai probabil George Pușcaș va apărea în atac, pentru a se lupta cu puternicii apărători armeni. 

Încasează AICI Cota 60 pentru victoria României în Armenia

Ultima amintire a României din Armenia este una mai mult decât plăcută. În preliminariile Mondialului din 2018, „tricolorii” pregătiți atunci de Daum se impuneau cu 5-0. Alte informații interesante: 

• Nicolae Stanciu și Răzvan Marin au fost protagoniști în victoria cu 5-0 din Armenia. Mijlocașul Slaviei reușea un gol și două pase decisive, iar Marin un gol și un assist

• România a câștigat 4 din cele 5 meciuri directe disputate în compania Armeniei. Celălalt s-a încheiat la egalitate

• Armenia a marcat cel puțin un gol în ultimele 9 meciuri oficiale

• România a primit gol în toate cele 9 meciuri din mandatul lui Mirel Rădoi

• 18 ocazii de gol, dintre care 10 șuturi pe spațiul porții, a avut România în victoria cu Macedonia de Nord

România va risca și în Armenia, ca în fiecare meci din mandatul lui Rădoi, așa că ne așteaptă un spectacol interesant. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și ambele formații marchează are o cotă de 2.08.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Armenia vs România
Pronostic:
X2 & Ambele Marchează
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro