Ponturi Pariuri Fotbal Austria vs Danemarca

BETFAIR EXCHANGE

Austria și Danemarca se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în derby-ul grupei F din preliminariile pentru Campionatul Mondial. 

Austria are o generație deosebită. A participat la ultimul european și a obținut biletul și pentru ediția din acest an. Austriecii au câștigat și grupa din ediția precedentă de Nations League, una din care au mai făcut parte Norvegia, România și Irlanda de Nord. Campania actuală au început-o cu o remiză în Scoția, scor 2-2, apoi au învins reprezentativa din Insulele Feroe, scor 3-1. Lotul conține nume importante din fotbalul mondial, în frunte cu David Alaba, fundașul lui Bayern Munchen. Alți fotbaliști de marcă sunt Martin Hinteregger (Frakfurt), Stefain Lainer (Monchengladbach), Ilsanker (Frankfurt), Sabitzer (Leipzig), sau Bambartner (Hoffenheim). 

cota2.ro

Danemarca este o prezență constantă la turneele finale. A ajuns în optimi la ultimul campionat mondial și este calificată la ediția din acest an a europeanului. Nordicii au început ideal grupa de calificare. Au golaveraj 10-0 după primele două runde, 2-0 în Israel și 8-0 pe teren propriu împotriva Republicii Moldova. Selecționerul Kasper Hjulmand are un lot echilibrat cu câțiva fotbaliști sclipitori în ofensivă. Eriksen, Delaney și Hojbjerg sunt liderii de la centrul terenului, oameni obișnuiți cu duelurile tari din cupele europene. Selecționerul danez a convocat nu mai puțin de 8 atacanți pentru această acțiune, 7 dintre ei evoluând în primele 5 campionate europene. Se remarcă Martin Braithwaite, de la Barcelona, și Yussuf Poulsen, de la Leipzig. 

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Ultimul meci direct disputat pe teren Austriei a fost un amical, în anul 2010, câștigat de austrieci cu 2-1. Alte informații interesante: 

• ultimele 4 meciuri oficiale disputate de Austria au fost GG

• ultimele 7 meciuri jucate de Austria pe teren propriu au fost GG. În 6 dintre ele s-au marcat peste 2,5 goluri 

• Danemarca a marcat în cele mai recente 8 meciuri oficiale

• 14 goluri a înscris Alaba pentru prima reprezentativă a Austriei

• Danemarca a câștigat 7 din ultimele 8 meciuri. Doar Belgia a învins-o, în Nations League, scor 4-2

• 11 șuturi pe spațiul porții a expediat Danemarca în meciul cu Moldova. 

Austria și Danemarca sunt două naționale cu mare potențial ofensiv. Ele își dispută supremația în grupă, așa că meciul de astăzi poate fi decisiv în drumul spre Mondial. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 2.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Austria vs Danemarca
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro