Ponturi Pariuri Fotbal Croația U21 vs Anglia U21

BETFAIR EXCHANGE

Croația U21 și Anglia U21 se întâlnesc în ultimul meci al grupei D de la Euro 2021, astăzi, de la ora 19:00. 

Croația are 3 puncte după primele două meciuri. A pierdut cu Portugalia, scor 1-0, și a învins Elveția cu 3-2. Croații sunt la mâna lor înaintea meciurilor decisive. Selecționerul Igor Bišćan are în lot fotbaliști de la formații importante din Europa, cum ar fi portarul Dominik Kotarski (Ajax), fundașul Domagoj Bradaric (Lille) sau atacantul Peter Musa (Union Berlin). Starul formației este mijlocașul Luka Ivanusec, următorul produs de export al lui Dinamo Zagreb. Acesta are 9 goluri la reprezentativa de tineret. 

cota2.ro

Naționala U21 a Angliei este din nou marea dezamăgire a Campionatului European. Vedetele de sute de milioane de euro, care au împreună peste 600 de apariții în Premier League, au pierdut primele două partide, 0-1 cu Elveția și 0-2 cu Portugalia. Șansele lor de calificare sunt mici în acest moment. E nevoie ca lusitanii să câștige meciul cu elvețienii, iar britanicii să obțină o victorie la scor. Atmosfera în jurul lotului nu este deloc bună. În Anglia s-a pornit o campanie de amploare împotriva selecționerului Andy Boothroyd.

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Croația U21 și Anglia U21 s-au înfruntat și la precedentul campionat european, cel din 2019, când au încheiat grupa în spatele României și Franței. Atunci a fost o remiză spectaculoasă, 3-3. Alte informații interesante: 

• prestația Angliei în primele două meciuri a fost de-a dreptul rușinoasă. A expediat un șut pe poartă contra Elveției și niciunul cu Portugalia

• în comparație, Croația a expediat 7 șuturi pe poartă împotriva acelorași adversare

• 37 de goluri a marcat Croația U21 în cele 10 meciuri din preliminariile Euro 2021

• 9 goluri a încasat Anglia U21 în grupa de la Euro 2019.

Vedetele din naționala Angliei nu formează o echipă. Jocul e haotic, nu există coeziune, iar rezultatele sunt în consecință. Croația vine cu spiritul obșinuit de luptă și cu un moral superior. Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria Croației sau un rezultat de egalitate la final (1X) este 1.90. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Croația U21 vs Anglia U21
Pronostic:
1X
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro