Ponturi Pariuri Fotbal CS Mioveni vs FC U Craiova 1948

BETFAIR EXCHANGE

CS Mioveni și FC U Craiova 1948 deschid play-off-ul din Liga 2, astăzi, de la ora 19:30. 

CS Mioveni se descurcă bine sub presiune. Din momentul în care primarul orașului a amenințat că va desființa echipa dacă nu prinde un loc de play-off, argeșenii au avut victorii pe linie. Au încheiat sezonul regulat cu 3 de puncte, pe locul 33, cu cea mai bună defensivă. Au încasat doar 11 goluri în 19 partide. Mioveni are un plus față de contracandidatele din acest play-off. Antrenorul Alexandru Pelici este un expert în promovări, obținând această performanță și cu FC Hermannstadt. 

cota2.ro

FC U Craiova 1948 a fost lider detașat tot sezonul, dar sincopele din final o fac să aibă emoții în cursa pentru Liga 1. Oltenii încep play-off-ul de pe primul loc, dar au un avans minim. Locul 6, ocupat acum de ASU Poli, e la doar 3 lungimi în spate. Adrian Mititelu Jr., șeful echipei după încarcerarea tatălui său, a mutat din nou pe banca tehnică. L-a instalat pe Eugen Trică, cel care a adus echipa în Liga 2. FC U Craivova are al doilea cel mai valoros lot play-off, după cel al Rapidului. 

Înscrie-te AICI la Betfair și primești până la 500 de Lei BONUS din partea casei + 30 de zile de acces GRATUIT în grupul privat Business Tips

CS Mioveni a câștigat meciul din sezonul regulat, scor 2-1. A avut însă multă șansă. A egalat în minutul 80, dintr-un penalty, iar un minut mai târziu a venit și reușita decisivă, un autogol. Alte informații interesante: 

• 8 rezultate de egalitate a înregistrat Craiova în acest sezon de Liga 2, cele mai multe din competiție

• CS Mioveni a remizat și ea în 6 rânduri

• 11 din cele 19 meciuri jucate de Mioveni au fost X la pauză

• FC U Craiova și CS Mioveni au cele mai experiementate loturi din Liga 2, singurele cu medie de vârstă peste 25 de ani

• CS Mioveni și FC U Craiova sunt formațiile cu cel mai bun golaveraj din play-off. Argeșenii sunt la +12 (23 marcate, 11 primite), iar oltenii la +15 (30 marcate, 15 primite)

• 5-6 a fost golaverajul Mioveniului în play-off-ul precedent din Liga 2, unul încheiat pe loc de baraj

• 3 goluri a marcat FC U Craiova în cele 5 meciuri disputate în anul 2021. 

Play-off-ul din Liga 2 reprezintă cea mai echilibrată ligă din Europa, lucru remarcat și de nemții de la Kicker. Aici fiecare punct chiar contează, nu e doar un stereotip. Mioveni, echipa cu cea mai bună apărare din competiție, nu va risca nimic astăzi. Va închide jocul și va aștepta șansele pe contraatac. Trică nu se va avânta nici el, așa că e de așteptat un meci închis. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este 3.30. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CS Mioveni vs FC U Craiova 1948
Pronostic:
X
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: 11.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro