Ponturi Pariuri Fotbal Lens vs Lyon

BETFAIR EXCHANGE

RC Lens și Olympique Lyon se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 31 din Ligue 1. 

Lens este surpriza plăcută a acestui sezon de Ligue 1. Nou-promovată, dar cu o mare tradiție în spate, trupa antrenată de Franck Haise este pe locul 5 în acest moment, unul care ar asigura participarea în ediția următoare a cupelor europene. Are 48 de puncte și un golaveraj impresionant, 46 de goluri marcate și 42 primite. Lotul este unul care oferă multe variante în ofensivă. Sunt 5 atacanți cu cel puțin 4 reușite stagionale. În evidență ies însă Gael Kakuta, 9 goluri, și Florian Sotoca, 8 goluri. Ambii sunt disponibili astăzi. Lipsește însă fundașul central titular, Facundo Medina, suspendat. 

cota2.ro

Lyon încă speră să le fure titlul celor de la PSG. Este pe locul 3, dar cu doar 3 puncte mai puțin decât campioana en-titre și decât Lille. Rudi Garcia nu îl poate folosi astăzi pe Aouar, în schimb are la dispoziție cele 3 vedete din ofensivă. Depay a marcat 14 goluri și a pasat decisiv în 9 rânduri, Ekambi a contribuit cu 12 goluri și 5 pase, iar Kadewere cu 10 goluri și 3 assisturi. Problemele lionezilor au fost de ordin defensiv. Au primit gol în 6 din ultimele 7 meciuri oficiale, perioadă în care a comis 4 pași greșiți în campionat. În ultima etapă a fost învinsă clar de rivala PSG, scor 4-2. 

Nu ai cont la BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC de 150 de Lei!

Lyon a câștigat meciul tur, cu un spectaculos 3-2. Alte informații interesante: 

• 11-11 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur

• Depay a marcat o dublă în partida directă din prima parte a sezonului

• ultimele 8 meciuri ale lui Lens au fost GG. În 7 dintre ele s-au marcat peste 2,5 goluri

• Lyon nu a pierdut niciuna din ultimele 13 deplasări. A izbutit să marcheze în ultimele 14 meciuri jucate pe teren străin

• 3 goluri/meci s-au marcat, în medie, în partidele lui Lyon din acest sezon. Și disputele în care a fost implicată Lens au fost interesante, cu o medie de 2,9 reușite/meci

• 16 șuturi spre poartă/meci a expediat Lyon în acest sezon, cea mai ridicată medie din Ligue 1, cu mult și peste PSG. Lens stă și ea bine la acest aspect, în prima treime, cu 12 ocazii de gol/partidă. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este 2.20. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lens vs Lyon
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro