Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.47

BETFAIR SPORTSBOOK

FCSB și CS Universitatea Craiova se întâlnesc în derby-ul etapei cu numărul 29 din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30. 

FCSB este prima în Liga 1. Are 63 de puncte, 3 mai multe decât campioana CFR Cluj și 7 peste Craiova. În actuala stagiune, formația antrenată de Toni Petrea a impresionat din punct de vedere ofensiv. Are de departe cel mai bun atac, 56 de goluri marcate, cu 23 mai multe decât adversara de astăzi. Cea mai serioasă absență nu e chiar atât de importantă, dacă privim atent impactul. Florinel Coman, accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, are o singură reușită stagională. În schimb, Florin Tănase vine cu un moral ridicat, după ce a spart gheața în tricoul primei reprezentative. Căpitanul lui FCSB conduce clasamentul golgeterilor din Liga 1, cu 18 goluri.

cota2.ro

Craiova vine la Giurgiu, locul unde a fost mutată în ultimul moment partida, fără căpitanul Nicușor Bancu, suspendat. Fundașul stânga arătase poftă de joc la națională, pasând decisiv la ambele reușite ale lui Cicâldău din Armenia. Antrenorul grec Ouzounidis încă nu îl poate folosi din primul minut pe golgeterul Koljic. Bosniacul a revenit la antrenamente, dar nu este apt 100%.

• în turul campionatului, FCSB i-a predat o adevărată lecție Craiovei. A fost 2-0, dar cu ocazii rarisime ratate de bucureșteni în repriza secundă, pe fondul haosului din defensiva oltean

• 12 victorii, o remiză și un eșec are FCSB în meciurile considerate pe te teren propriu

• Craiova nu a câștigat nicio deplasare contra lui FCSB de la revenirea în Liga 1. Din contră, a pierdut în ultimele 5 dispute

• FCSB a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu cu Craiova

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru șansă dublă 1X este 1.27. 

Nu ai cont la BETFAIR SPORTSBOOK?! Înregistrează-te AICI și primești 500 de Lei Bonus din partea casei!

PSV primește vizita lui Heracles, astăzi, de la ora 15:30, în etapa cu numărul 28 din Eredivisie. 

PSV este pe locul 3 în prima ligă olandeză, cu 55 de puncte. Obiectivul rămas în acest final de sezon este locul secund, care asigură participarea în preliminariile Ligii Campionilor. Formația din Eindhoven are de recuperat 3 puncte față de Alkmaar, dar are meciul de astăzi restant. Roger Schmidt are mai multe absențe astăzi, dar principalii marcatori vor fi la datorie. Malen, un atacant olandez de 22 de ani, a înscris 15 goluri și a oferit 6 pase decisive, iar Zahavi, fostul golgeter din China, a contribuit și el cu 9 goluri. 

Heracles are un sezon peste așteptări. Cu un lot mai degrabă modest, ocupă locul 9. A strâns 36 de puncte în primele 27 de runde, dar are cel mai slab golaveraj dintre primele 12 clasate, 31 de goluri înscrise și 40 încasate. 

• PSV nu a mai pierdut un meci direct cu Heracles din anul 2015 

• 59 de goluri a înscris PSV în cele 27 de meciuri disputate. Heracles are doar 31

• un singur meci a pierdut PSV pe teren propriu în acest sezon. Are un golaveraj 29-9 pe propria arenă

• 183 de milioane de euro valorează lotul celor de la PSV. Heracles e cotată la doar 15 milioane

• 15,52 ocazii de gol/meci și-a creat PSV în acest sezon. Heracles are doar 10,81 oportunități/partidă.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru PSV solist este 1.32. 

Încasează 3 Bonusuri Cash de până la 500 de lei dacă te înregistrezi la SUPERBET prin acest link

Union Berlin și Hertha Berlin joacă astăzi, de la ora 19:00, derby-ul capitalei Germaniei. 

Raportul de forțe s-a inversat în capitala Berlin. Union, promovată în urmă cu două sezoane, este pe locul 8 acum. Are 38 de puncte și speră chiar la o clasare pe loc de cupă europeană. Cheia succesului o deține managerul elvețian Urs Fischer, care a implementat o filosofie de joc ofensivă, un fotbal plăcut, dar în același timp eficient. În acest sezon, gazdele au reușit și un transfer important. Și-au găsit golgeter, în persoana experimentatului Max Kruse, adus de la Fenerbahce. Acesta a înscris 10 goluri în 14 apariții. 

Hertha a investit masiv în ultimii ani, dar rezultatele nu sunt cele scontate. Este pe 15, prima deasupra liniei retrogradării, cu doar 24 de puncte obținute în 26 de meciuri. 

• un singur meci a pierdut Union Berlin pe teren propriu în acest sezon. Golaveraj acasă este impresionant, 24-14

• Hertha a câștigat doar 2 din cele 13 deplasări

• Union este una dintre cele mai eficiente echipe din Bundesliga. 33% dintre șuturile trimise pe poartă au fost transformate în gol. Hertha e codașă la acest aspect, cu doar un procentaj de doar 25%

• Hertha nu a mai câștigat în deplasare de 10 meciuri. În acest interval a înscris doar 4 goluri pe teren advers.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru șansă dublă 1X este 1.40. 

Click AICI și încasează cel mai mare bonus la pariuri sportive din România: 200% până la 2000 de lei cu RULAJ X1 valabil la PublicWin!

Marseille o înfruntă pe Dijon, astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 31 din Ligue 1. 

Marseille a avut un sezon oscilant, în care nu a putut să țină pasul cu primele 4 clasate, Lille, PSG, Monaco și Lyon. Își poate salva finalul de sezon cu o clasare pe locul 5, care ar permite participarea în următoarea ediție a cupelor europene, în nou-înființata Conference League. E momentan pe 6, cu 45 de puncte, 4 sub revelația Lens. La începutul lunii martie, Jorge Sampaoli a fost numit antrenor. Și-a început mandatul cu două victorii pe teren propriu, 1-0 cu Rennes și 3-1 cu Brest. 

Dijon, echipă la care evoluează și mijlocașul român Alexandru Dobre, este ultima în Ligue 1, cu doar 15 puncte acumulate în 30 de meciuri. Mai lipsește doar confirmarea matematică în privința retrogradării. Oaspeții de astăzi au o serie neagră. Au pierdut ultimele 11 partide oficiale. 

• Marseille nu a pierdut niciunul din ultimele 8 meciuri disputate împotriva lui Dijon

• 230 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Marseille. Dijon e cotată la doar 70 de milioane

• Dijon are cel mai slab atac din Ligue 1, doar 20 de goluri înscrise. Nu mai există altă formație cu mai puțin de 30 de reușite

• Marseille e în top din punct de vedere al modului în care se apără. Adversarele au expediat doar 98 de șuturi pe spațiul porții în acest sezon

• Marseille e în top și la eficiență, 13% dintre ocazii fiind transformate în gol. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Marseille solist este 1.48. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FCSB vs CSU Craiova
Pronostic:
1X
Cota
1.27
PSV Eindhoven vs Heracles
Pronostic:
1
Cota
1.32
Union Berlin vs Hertha Berlin
Pronostic:
1X
Cota
1.40
Marseille vs Dijon
Pronostic:
1
Cota
1.48
Cota finala: 3.47
Profit: 12.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro