Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Borussia Dortmund

BETANO

Manchester City - Borussia Dortmund

Pe Etihad, in aceasta seara, trupa lui Pep Guardiola, Manchester City, primeste vizita celor de la Borussia Dortmund in sferturile UEFA Champions League. ”Cetatenii” au trecut in optimi de o alta echipa germana, Borussia Monchengladbach, in timp ce Dortmund a eliminat dramatic Sevilla cu scorul general de 5-4. E limpede ca favorita acestui duel e formatia engleza, insa germanii, cu Haaland in atac, pot reusi lucruri frumoase.

cota2.ro

  • Manchester City nu a primit gol in optimi, in fata celor de la Monchengladbach, castigand ambele manse cu acelasi scor, 2-0
  • Borussia Dormund a marcat cel putin doua goluri, dar a si primit cel putin doua, in ambele manse din optimi, cu Sevilla
  • Ultima intalnire directa pe Etihad, in UEFA Champions League a fost in sezonul 2012/2013, in faza grupelor, meci incheiat la egalitate, scor 1-1 dupa golurile lui Reus (min. 61) si Balotelli (min. 90 - pen)
  • Kevin De Bruyne, mijlocasul lui Manchester City, a fost implicat direct la 12 goluri, în ultimele sale 11 meciuri din UEFA Champions League (3 goluri si 9 pase decisive)
  • Atacantul celor de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, a marcat în fiecare din ultimele sale șase apariții în UEFA Champions League. Dacă va reusi sa marcheze si în acest joc, va deveni al cincilea jucător din istoria competiției care a marcat în șapte partide consecutive, după Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Edinson Cavani și Ruud van Nistelrooy

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Echipe probabile, Manchester City - Borussia Dortmund

Manchester City (4-2-3-1): Ederson - Mendy, Laporte, Dias, Walker - Rodri, Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Mahrez - Gabriel Jesus.

Borussia Dortmund (4-1-4-1): Hitz - Schulz, Hummels, Akanji, Meunier - Delaney - Reus, Guerreiro, Dahoud, Hazard - Haaland.

Personal ma astept la un meci cu foarte multe goluri. Atat Manchester CIty, cat si Borussia Dortmund au ofensive foarte bune, in ciuda faptului ca de la germani lipseste Sancho. Oaspetii au insa probleme mari in defensiva si incaseaza foarte multe goluri. Cred ca daca englezii vor marca azi de minim 2-3 ori nu va fi o noutate. Am incredere insa ca Dortmund nu o sa lase garda jos si cred ca pot marca azi, mai ales daca norvegianul Haaland prinde o zi buna.

Pontul meu pentru acest meci este ”Peste 3.00 goluri asiatice”, la o cota de 1.91, la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 2.75 goluri asiatice
Cota
1.75
1/2
Cota finala: 1.75
Profit: 3.75
Stake: 10
Status: 1/2 Castigat

cota2.ro
cota2.ro