Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs FC Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid - FC Liverpool

In aceasta seara se reediteaza finala UEFA Champions League din 2018, deznodamand stiut de toti microbistii. Azi nu mai e Karius in poarta celor de la Liverpool, insa nici Bale in atacul Realului, iar Salah va fi prezent, in timp ce Ramos e accidentat. E limpede ca o sa avem un meci interesant, cu o sete de revansa a ”cormoranilor”. Nu cred ca cele doua formatii se vor ”baricada” in defensiva pentru ca nu e nici stilul lui Klopp si nici cel al lui ”Zizou”.

cota2.ro

  • Ultima intalnire directa a fost in finala UEFA Champions League de acum 3 ani, meci incheiat cu victoria ”galacticilor”, cu scorul de 3-1
  • Real Madrid e neinvinsa il ultimele sale 11 meciuri (UCL + LaLiga), obtinand noua succese si doua rezultate de egalitate
  • Liverpool a castigat ultimele 4 deplasari (UCL + Premier League), iar in niciuna dintre ele nu a primit gol
  • Ultimul succes al lui Liverpool in fata celor de la Real Madrid, in deplasare, a fost acum 12 ani, in sezonul 2008/2009 al UEFA Champions League, in faza optimilor, meci incheiat cu scorul de 1-0 pentru cormorani dupa golul inscris de Benayoun in minutul 82.
  • Livepool are una dintre cele mai bune defensive din competitie, cu doar 3 goluri incasate in faza grupelor si dubla din optimi (8 meciuri). Singurele echipe care stau mai bine la acest capitol sunt Manchester City (1 gol primit in 8 meciuri) si Chelsea (2 goluri primite in 8 meciuri)

BETANO acordă 50 de Ron FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive! Click AICI dacă nu ai cont!

Echipe probabile, Real Madrid - FC Liverpool

Real Madrid (3-5-2): Courtois - Varane, Militao, Nacho - Vazquez, Modric, Casemiro, Kroos, Mendy - Vinicius, Benzema.

FC Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson - Thiago, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mane. 

Dupa parerea mea, cred ca o sa avem un meci cu multe goluri, diseara. Lipsesc ”stalpii” din defensivele ambelor formatii si aici ma refer la Ramos si Van Dijk. Mai mult, ambele echipe stau bine in ofensiva, ambele echipe deschid foarte bine jocul in benzi si nu vad de ce nu am avea cel putin 3-4 goluri. Exista extrem de multa calitate in toate compartimentele ambelor echipe si cred ca un pariu pe goluri e destul de indicat.

Pontul meu pentru acest meci este ”Peste 2.25 goluri asiatice”, la o cota de 1.75, la Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs FC Liverpool
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro