Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs PSG

BETFAIR SPORTSBOOK

Bayern Munchen - PSG

In aceasta seara, in sferturile UEFA Champions League, avem parte de reeditarea finalei din sezonul trecut dintre Bayern Munchen si PSG, duel incheiat cu victoria ”bavarezilor”, scor 1-0. Pentru acest duel, Hansi Flick nu poate conta pe Lewandowski (cel mai bun marcator al echipei), Serge Gnabry (al treilea cel mai bun marcator al echipei), Corentin Tolisso, Douglas Costa si Marc Roca. Nici PSG-ul nu duce lipsa de accidentati. Pochettiono nu poate conta diseara pe Icardi, Kurzawa, Bernat, Verratti, Florenzi si Paredes.

cota2.ro

  • O singura data in ultimii 27 de ani, PSG a castigat in Germania, in fata celor de la Bayern Munchen. Se intampla in grupele sezonului 94/95, atunci cand PSG castiga cu 1-0 pe Olympiastadion si se califica in faza eliminatorie alaturi de Bayern, dintr-o grupa din care mai faceau parte Spartak Moscova si Dynamo Kyev
  • Bayern Munchen este neînvinsă în ultimele sale 19 meciuri, inUEFA Champions League (18 victorii si 1 egal) și ar putea deveni doar a doua echipă din istoria competiției care să ajunga la 20 de meciuri consecutive fără infrangere, după Manchester United (25 de meciuri fara infrangere între anii 2007 și 2009)
  • Kylian Mbappé a fost implicat direct în 35 de goluri, în 33 de meciuri pentru PSG în UEFA Champions League (19 goluri si 16 pase decisive), în timp ce a marcat șase goluri în șapte meciuri, în aceasta competiție, în acest sezon
  • Neymar și Kylian Mbappé sunt jucatorii cu cele mai multe patrunderi in suprafata careului de 16 metri, din acest sezon de UEFA Champions League (cate 29 de patrunderi fiecare)
  • Bayern e neinvinsa pe teren propriu in ultimele 22 de meciuri in toate competitiile, iar PSG a castigat ultimele 7 deplasari in toate competitiile, inclusiv duelul de pe Camp Nou cu Barcelona

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Echipe probabile, Bayern Munchen - PSG

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer - Pavard, Süle, Alaba, Davies - Kimmich, Goretzka - Sané, Müller, Coman - Choupo-Moting

PSG (4-2-3-1): Navas - Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Diallo - Gueye, Herrera - Di María, Neymar, Mbappé - Kean

Dupa parerea mea, cred ca o sa avem un meci destul de echilibrat. Toata lumea se asteapta la multe reusite, insa sa nu uitam ca Bayern are doi dintre primii trei marcatori, indisponibili, iar PSG o sa incerce sa atace ceva mai mult ca de obicei. E destul de limpede ca francezii au o revansa de luat, iar Neymar si Mbappe sunt principalele pericole pentru poarta lui Neuer. La Betfair am gasit o cota nemaipomenita care nu cred ca trebuie ratata. Pe Neymar l-am vazut distrus dupa finala de anul trecut si cred ca azi o sa faca tot posibilul sa marcheze.

Pontul meu pentru acest meci este ”Neymar are minim un sut pe poarta cu piciorul drept”, la o cota de 1.83, la Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bayern Munchen vs PSG
Pronostic:
Neymar are minim un sut pe poarta cu piciorul drept
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro