Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs Chelsea

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Porto - Chelsea, manșa tur a sfertului de finală din UEFA Champions League, are loc astăzi, de la ora 22:00. 

FC Porto a produs marea surpriză din actuala ediție a Ligii Campionilor. A eliminat-o în optimile de finală pe Juventus, cu o victorie 2-1 pe teren propriu și un eșec cu același scor la retur, urmat de un 1-1 în cele două reprize de prelungiri. În campionat, situația e mai delicată. Ocupă locul secund, dar titlul e compromis, distanța față de Sporting fiind de 8 lungimi. Antrenorul Sergio Conceicao are 3 absenți de marcă astăzi. Mbaye este accidentat, iar Sergio Oliveira și Taremi sunt suspendați. 

cota2.ro

Chelsea vine după un eșec greu de explicat. În week-end a cedat cu 2-5 pe teren propriu, împotriva penultimei clasate West Brom. Partida a semnat o serie de contraperformanțe pentru Tuchel: primul eșec din mandatul lui și primul meci în care primește mai mult de un gol. Rezultatul a complicat calculele în lupta pentru top 4. Albaștrii sunt pe locul 5, cu 51 de puncte. În Ligă, lucrurile sunt mai așezate. Chelsea a câștigat o grupă cu Sevilla, Rennes și Krasnodar, iar în optimi a trecut cu o dublă victorie de Atletico Madrid, 1-0 și 2-0. Formația britanică nu are niciun fotbalist indisponibil.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Ultimele înfruntări directe dintre Porto și Chelsea datează din grupele sezonului 2014/2015 din Champions League. Fiecare se impunea atunci pe teren propriu. Alte informații interesante: 

• Porto - Chelsea, dar și returul, se vor juca pe arena Ramon Sanchez Pizjuan, din Sevilla, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile din Portugalia și Anglia

• câte 5 șuturi pe spațiul porții a expediat Chelsea în ambele manșe cu Atletico Madrid, o formație cu o defensivă mult mai solidă decât a lui Porto

• 13 șuturi pe spațiul porții a fost nevoită să suporte Porto în meciul retur cu Juventus

• 12,38 ocazii de gol/meci are Chelsea în ediția curentă a Ligii

• 5,4 șuturi pe spațiul porții/meci a expediat Chelsea în acest sezon de Champions League

• 6 goluri a marcat Olivier Giroud, atacantul lui Chelsea, în acest sezon de Champions League. Doar Haaland a înscris mai multe. 

Chelsea trebuie să spele rușinea din week-end. A demonstrat că îi priește să joace pe teren neutru, câștigând ambele astfel de dispute contra lui Atletico. Betfair Sportsbook propune un pariu special extrem de interesant, Chelsea are minimum 2 șuturi pe poartă în fiecare repriză, la o cotă de 1.91. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Porto vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea minim 2 șuturi pe poartă în fiecare repriză
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro