Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs Chelsea Londra

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Porto - Chelsea Londra

In celalalt meci din sferturile UEFA Champions League, Porto, surpriza acestei competitii, primeste vizita celor de la Chelsea, echipa care a eliminat-o pe Atletico Madrid. Porto e o echipa frumoasa si dupa cum spuneam, a produs socul in optimi eliminand trupa lui Cristiano Ronaldo, Juventus. In tur, ”dragonii” se impusesera cu 2-1, iar in retur au pierdut cu 3-2, dupa prelungiri. Tuchel nu are probleme cu accidentarile pentru acest duel, insa Sérgio Conceição are cateva. La Porto vor lipsi in aceasta seara numai putin de 4 jucatorii: portarii Costa si Mbaye, dar astea nu prea sunt pierderi deoarece in poarta e Marchesin, Mehdi Taremi, cel mai bun pasator al echipei si Sergio Oliveira, cel mai bun marcator al echipei. Pe cei din urma ii includem la absente foarte importante. De mentionat e si faptul ca meciul se va juca in Spania, pe Ramón Sánchez Pizjuán, stadionul celor de la Sevilla.

cota2.ro

  • Chelsea a câștigat 75% din meciurile din UEFA Champions League împotriva adversarilor portughezi (9 victorii, 1 egal si 2 infrangeri), câștigând mai multe meciuri doar împotriva echipelor spaniole (13) decât împotriva celor care reprezintă Portugalia in cea mai importanta competitie inter-cluburi din Europa
  • FC Porto a pierdut cinci dintre cele opt meciuri din UEFA Champions League împotriva celor de la Chelsea, mai multe infrangeri in competitie avand doar in fataa celor de la Real Madrid (6 infrangeri)
  • După victoriile din optimi împotriva celor de la Atlético Madrid, Thomas Tuchel ar putea deveni doar al doilea antrenor al lui Chelsea care castiga primele sale trei meciuri în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League. Primul antrenor al londonezilor care a reusit acest lucru a fost Roberto Di Matteo în 2011-2012, ultima dată când Chelsea a câștigat competiția.
  • Acesta va fi doar a doua confruntare directa in dubla mansa, intr-o faza eliminatorie a UEFA Champions League. Ultima data cand Porto si Chelsea s-au intalnit intr-o faza eliminatorie a fost in sezonul 2006/2007 al Ligii Campionilor, castig de cauza avand Chelsea care se impunea cu 3-2 la general, golul decisiv al acestora fiind marcat de Ballack in minutul 79.
  • Chelsea a ajuns în sferturile de finală ale UEFA Champions League pentru prima dată din 2013-2014. In acel sezon, sub conducerea lui José Mourinho, Chelsea a eliminat-o pe PSG. Ultimul sfert de finala al londonezilor împotriva unor portughezi, a fost în sezonul 2011-2012, atunci cand Chelsea s-a impus cu 3-1, la general, in fata Benficai.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Echipe probabile, FC Porto - Chelsea

FC Porto (4-4-2): Marchesin – Manafa, Pepe, Mbemba, Sanusi – Otavio, Uribe, Sergio Oliveira, Diaz – Marega, Martinez

Chelsea Londra (3-4-3): Mendy – Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger – James, Jorginho, Kovacic, Alonso – Ziyech, Werner, Pulisic

E destul de greu de anticipat ce se va intampla in acest meci, mai ales ca se joaca in dubla mansa si mai e un meci de disputat. E destul de limpede ca un gol in deplasare conteaza enorm si cred ca si Tuchel se gandeste la acest lucru. Ma astept la un meci in care oaspetii sa aiba initiativa, iar gazdele sa joace cartea atacului in mare parte. Diferenta e destul de mare, iar cu absentele din ofensiva nu stiu cate realizari poate avea azi Porto. Werner e un jucator extrem de rapid si ma astept sa speculeze cateva faze.

Pontul meu pentru acest meci este ”Timo Werner are minim un sut pe poarta cu piciorul drept”, la o cota de 1.62, la Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Porto vs Chelsea Londra
Pronostic:
Timo Werner are minim un sut pe poarta cu piciorul drept
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro