Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Superbet

1.Juventus-Napoli

Juventus și Napoli se întâlnesc astazi de la 19:45, la Torino, după mai bine de la șase luni de la programarea inițială. Partida ar fi trebuit să aibă loc în etapa a treia, la începutul lui octombrie, doar că napoletanii s-au aflat atunci într-o situație complicată,din cauza noului corona virus. Inițial, liga italiană a decis ca Juventus să câștige meciul la masa verde, cu 3-0, prin neprezentarea adversarului dar hotărârea a fost anulată, iar partida reprogramată. 

Între timp, Juventus și Napoli au ajuns deja să se întâlnească de două ori în actualul sezon. Mai întâi, în Supercupa Italiei, câștigată de torinezi cu 2-0, iar, apoi, în partida din returul campionatului, în care formația lui Gattuso s-a impus cu 1-0 acasă. 

cota2.ro

Juventus are parte de cel mai slab sezon din ultimul deceniu, echipa lui Andrea Pirlo fiind în pericol să rateze inclusiv calificarea în sezonul următor al Ligii Campionilor, competiție pe care a părăsit-o deja, în actuala stagiune, după dubla cu FC Porto din optimile de finală. Despre titlu nici nu mai poate fi vorba în cazul, campioni în precedenții nouă ani în Italia. 

Napoli trece printr-o perioadă foarte bună, fiind pe locul secund într-un clasament realizat pe baza rezultatelor din ultimele șase etape. Echipa lui Gennaro Gattuso n-a mai pierdut de pe 21 februarie, 2-4 cu Atalanta la Bergamo, iar, din ultimele 18 puncte puse în joc, a luat 16 și asta pentru că a făcut un 3-3 cu Sassuolo, meci în care neroverzii au egalat din penalty în minutul 90+5. 

Pont: Ma astept la un meci foarte echilibrat dar cu goluri de ambele parti.Prin urmare eu zic ca acest combo la Superbet (daca nu ai cont ,apasa aici)este pronosticul corect.

2.Bayern-PSG

PSG călătorește în Bavaria cu o stare de spirit cât se poate de proastă, după ultimul eșec din campionat, 0-1 acasă cu Lille. Eșec ce scoate în față o posibilitate de foarte puțini luată în calcul, anume ca parizienii să piardă un titlu de campioană a Franței.

Pe langa asta,au si probleme de lot.Verratti (pozitiv cu Covid pentru a doua oară în acest an) și Paredes (suspendat), doi oameni ce au impresionat în turul precedent la acel 4-1 cu Barcelona de pe ”Camp Nou”.Florenzi s-a ales și el cu Covid, ca și Verratti, de la ”naționala” Italiei, existând acum unele suspiciuni că și Kurzawa, contact apropiat al italianului, ar putea fi infectat. Iar în atac există dilema Icardi, încă nerefăcut. 

La Bayern atmosfera e mult mai calmă. Deși accidentarea lui Lewandowski (va lipsi și-n retur) ar fi trebuit să provoace migrene zdravene, bavarezii au dat senzația în ultimul meci de campionat că se pot descurca și fără omul lor numărul unu. Au câștigat la Lepizig și au rezolvat în mare ecuația titlului în Bundesliga, asigurându-și și o stare de spirit bună în perspectiva acestei prime manșe cu PSG.

Pont: Voi juca la fel ca in meciul de mai sus.Si in acest meci ma astept la multe reusite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Juventus vs Napoli
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.38
Bayern vs PSG
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.32
Cota finala: 1.82
Profit: 4.92
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro