Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Astazi avem prima mansa a sferturilor UEFA Europa League, iar la start avem si un roman, Nicolae Stanciu. Echipa sa, Slavia Praga, o intalneste in dubla mansa pe Arsenal si cu siguranta o sa fie un meci extrem de dificil. Pentru astazi am ales sa joc un bilet pe suturi pe poarta si voi miza pe patru jucatori cu statistici bune in acest sens.

cota2.ro

Nicolae Claudiu Stanciu (Slavia Praga) - Romanul a iesit in evidenta in dubla cu Rangers din faza anterioara a competitiei si a inscris in ambele partide. Golurile au fost exceptionale, insa de fiecare data l-am vazut ca e fixat sa caute poarta. Stanciu are o medie a suturilor pe poarta in Europa League de 1.76 si avand in vedere ca si el e principalul executant de lovituri libere, cred ca diseara o sa aiba cel putin un sut pe spatiul portii.

Bruno Fernandes (Manchester United) - Portughezul ”diavolilor” e piesa cheie in angrenajul echipei, iar atunci cand acesta lipseste, jucaria lui Ole Gunnar Solskjaer nu functioneaza. Bruno executa loviturile libere, bate loviturile de la 11 metri si incearca mereu poarta de la marginea careului de 16 metri. Acesta are o medie de 1.29 suturi pe poarta in Europa League si ma astept ca in aceasta dubla importanta cu Granada sa-si faca simtita prezenta.

Mislav Orsic (Dinamo Zagreb) - Croatii de la Dinamo Zagreb au produs socul fazei anterioare, eliminand Tottenham, dupa ce londonezii au castigat in tur cu 2-0. Orsic a fost senzational la retur, marcand toate cele trei goluri si aducand o calificare care parea imposibila dupa meciul din Anglia. Orsic joaca in banda, insa apare mereu la finalizare si nu degeaba are cea mai mare medie a suturilor pe poarta de la echipa, in acest sezon european, 1.35/meci.Villarreal e o echipa buna, insa vor avea un meci greu, iar eu cred ca Orsic o sa fie unul dintre remarcati.

Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) - Sarbul ”lancerilor” e unul dintre cei mai importanti jucatori de la echipa, detinand in acest moment si banderola de capitan. Tadic executa faze fixe, penalty-uri si isi incearca norocul atunci cand are ocazia. In acest sezon european, Tadic are o medie de 1.49 suturi pe poarta per meci, o medie destul de decenta. Astazi, Ajax o intalneste pe AS Roma, echipa care face uneori niste prostii la neciurile de pe teren strain. Cred ca sarbul o sa aiba ocazia sa-l puna la incercare pe Lopez.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

  • Arsenal Londra - Slavia Praga - Nicolae Claudiu Stanciu minim un sut pe poarta (1.50)
  • CF Granada - Manchester United - Bruno Fernandes minim un sut pe poarta cu piciorul drept (1.53)
  • Dinamo Zagred - CF Villarreal - Mislav Orsic minim un sut pe poarta (1.62)
  • Ajax Amsterdam - AS Roma - Dusan Tadic minim un sut pe poarta  (1.50)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 5.57. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 3.42, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
3.42
Cota finala: 3.42
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro