Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.73

BETANO

Dupa doua seri pline de UEFA Champions League, avem parte de o seara de Europa League care, sper eu, sa fie la fel de atractiva si interesanta. Azi se joaca meciurile tur si nu stiu daca unele echipe vor risca mai mult sau nu. Aleg sa nu pariez pe goluri ci pe cartonase deoarece am informatii cu privire la cei patru centrali de astazi si au niste cifre interesante in acest sezon.

cota2.ro

Arsenal Londra - Slavia Praga / Arbitru: Andreas Ekberg - Slavia are o misiune foarte dificila si cred ca o sa se apare mult azi si o sa incerce cartea contraatac-ului. Cehii incaseaza destul de multe cartonase galbene, primind minim 2 cartonase galbene in 80% din meciurile acestui sezon. Mai mult, suedezul care va arbitra partida, a mai fost la centru in patru dueluri din acest sezon de Europa League, aratand cartonasul galben de 14 ori. O sa fie o presiune diseara, iar Arsenal are jucatori rapizi. Cred ca oaspetii nu vor scapa azi fara minim doua cartonase.

Dinamo Zagreb - CF Villarreal / Arbitru: Daniel Siebert - Ne asteapta un meci destul de echilibrat azi, dupa parerea mea. Atat Dinamo, cat si Villarreal nu cred ca se vor arunca foarte mult in atac pentru ca orice gol conteaza la acest nivel. Ambele echipe au incasat minim doua galbene in 70% din meciurile acestui sezon si nici azi nu cred ca nu vor bifa acest ”target”, mai ales ca arbtrul e un german. In acest sezon de Europa League, Siebert a fost la centru la cinci partide si a acordat, atentie, 34 de galbene si un rosu. Incredibil! Nu ar trebui sa avem emotii pentru minim 4 cartonase acordate de acesta in meciul de diseara.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

CF Granada - Manchester United / Arbitru: Artur Manuel Ribeiro Soares Dias - Ca sa fac si o gluma, la ce nume lung are era pacat sa aiba o medie de cartonase mica. Portughezul a fost delegat doar la doua partide in acest sezon de Europa League si a acordat in total 10 cartonase galbene. Arbitreaza azi un meci intre o echipa spaniola si una engleza si cred ca vor fi ceva cartonase pentru ca oaspetii vor ataca mult, in timp ce gazdele se vor apara si vor incerca sa nu primeasca multe. Granada - Manchester United cred ca o sa fie un meci deschis, insa totodata destul de precaut. Stim foarte bine ca in LaLiga se faulteaza destul de mult si la ce jucatori de viteza are United, nu vad cum ar putea scapa Granada echipa care incaseaza destul de multe cartonase.

Ajax Amsterdam - AS Roma / Arbitru: Sergey Karasev - Meciul dintre olandezi si italieni pare cel mai echilibrat sfert de final din Europa League. Ambele echipe joaca un fotbal ofensiv si cred ca vor fi foarte multe spatii pe unde jucatorii pot patrunde si totodata sunt doua echipe care provin din campionate cu medii destul de mari de cartonase. Ambele echipe au o medie a cartonaselor incasate de peste 2.1, iar rusul care va arbitra acest duel are 22 de cartonase galbene si 2 rosii acordate in patru meciuri din acest sezon de Europa League in care a fost delegat ca central. Nu ar trebui sa avem emotii pentru minim 4 cartonase in acest meci, avand in vedere statisticile pre-meci a echipelor si a celui care va conduce acest duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal Londra vs Slavia Praga
Pronostic:
Slavia Praga peste 1.5 cartonase
Cota
1.42
Dinamo Zagreb vs CF Villarreal
Pronostic:
Peste 3.5 cartonase
Cota
1.40
CF Granada vs Manchester United
Pronostic:
CF Granada peste 1.5 cartonase
Cota
1.42
Ajax Amsterdam vs AS Roma
Pronostic:
Peste 3.5 cartonase
Cota
1.32
Cota finala: 3.73
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro