Ponturi Pariuri Fotbal Granada vs Manchester United

BETFAIR EXCHANGE

Granada și Manchester United dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a sfertului de finală din UEFA Europa League. 

La primul sezon european din istoria clubului, Granada are un parcurs neașteptat de lung. A încheiat pe locul secund într-o grupă ușoară, din care au mai făcut parte PSV, PAOK și Omonia. În șaisprezecimi a reușit o surpriză, eliminând-o pe Napoli (2-0 și 1-2). Tot cu o victorie și o înfrângere a trecut și de Molde, 2-0 acasă, 1-2 în deplasare. În LaLiga, Granada e pe locul 9, cu 36 de puncte, departe de pozițiie retrogradabile, în ciuda înfrângerilor din ultimele două etape, cu Valencia și Villarreal. Antrenorul Diego Martinez are o listă lungă de indisponibili. Cele mai importante absențe sunt cele ale fundașului central Luis Suarez și ale mijlocașului Luis Milla. 

cota2.ro

Manchester United este cotată cu prima șansă la câștigarea trofeului Europa League. „Diavolii” au ajuns aici din Liga Campionilor, terminând pe locul 3 o grupă cu PSG, Leipzig și Basaksehir. Sorții le-au scos în cale două adversare tari în tururile precedente. În șaisprezecimi au eliminat-o pe Real Sociedad, 4-0 în deplasare și 0-0 acasă, iar în optimi au trecut de AC Milan, 1-1 acasă și 1-0 în deplasare. Ole Gunnar Solskjaer nu îi poate folosi astăzi pe Bailly, pozitiv cu Covid-19, și pe Martial, accidentat. În rest, toate vedetele au făcut deplasarea în Spania. În Premier League, United și-a asigurat în mare măsură o clasare în top 4. Ocupă momentat poziția secundă, cu 60 de puncte, 9 peste prima formație de sub linie. 

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Granada și Manchester United nu s-au mai întâlnit niciodată. Cele mai interesante informații: 

• Granada a pierdut fără drept de apel ultimul meci, jucat pe teren propriu, contra lui Villarreal, scor 0-3. A fost dominată la toate aspectele (56-44% posesie, 15-6 ocazii, 6-2 șuturi pe poartă, 5-3 cornere)

• Manchester United a pierdut o singură deplasare în anul 2021

• 718 milioane valorează lotul lui Manchester United. Cel al Granadei e cotat la doar 116 milioane

• 13,73 ocazii de gol/meci și-a creat United în actualul sezon de Premier League

• Granada are o medie de doar 9,72 ocazii/meci în La Liga.

Manchester United este superioară din toate punctele de vedere și cred că va face un pas mare spre semifinale încă din această seară, în fața unei formații fără experiență la acest nivel și cu multe probleme de lot. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui United la handicap asiatic -1 este 2.08. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Granada vs Manchester United
Pronostic:
Man United -1 HA
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: 5.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro