Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Zagreb vs Villareal

BETFAIR EXCHANGE

Dinamo Zagreb - Villarreal, turul sfertului de finală din UEFA Europa League, se joacă astăzi, de la ora 22:00.

Dinamo Zagreb și-a început aventura europeană cu un meci dramatic la Cluj, câștigat după loviturile de departajare în fața celor de la CFR, în preliminariile Ligii Campionilor. Campioana Croației a avut în continuare un parcurs pe care nici cei mai optimiști fani nu l-ar fi preconizat. A câștigat o grupă tare, cu Wolfsberger, Feyenoord și TSKA Moscova, fără să piardă și cu un golaveraj de 9-1. În șaisprezecimi pornea cu șansa secundă în fața rușilor de la Krasnodar, dar au obținut o dublă victorie, 3-2 și 1-0. În optimi au reușit cea mai mare surpriză a sezonului european. După un eșec 0-2 pe terenul lui Tottenham, Dinamo a câștigat fantastic, 3-0 acasă. Erou a fost mijlocașul Mislav Orsic, autor al unui hattrick. 

cota2.ro

Villarreal are un mare avantaj în lupta pentru trofeul Europa League, antrenorul Unai Emery, un specialist al competiției. „Submarinul galben” a defilat până în această fază. Le-a zdrobit în grupă pe Maccabi Tel Aviv, Sivasspor și Qarabag, 5 victorii, o remiză și golaveraj 17-5. În șaisprezecimi părea să aibă un test mai dificil, contra lui RB Salzburg. Spaniolii au câștigat însă ambele manșe, 2-0 și 2-1. În optimi au trecut de Dinamo Kiev, cu un dublu 2-0. Villarreal are o perioadă excelentă și în competiția internă. A ajuns la 4 victorii consecutive și a egalat formațiile de pe locurile 5 și 6, Sociedad și Betis. 

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Dinamo Zagreb și Villarreal s-au mai întâlnit doar de două ori, în grupele ediției 2009/2010 din Cupa UEFA. Victoriile au fost împărțite. Cele mai interesante informații înaintea disputei de astăzi: 

• 14 meciuri consecutive fără înfrângere are Dinamo Zagreb pe teren propriu în Europa League (inclusiv tururi preliminare)

• Villarreal a înscris cel puțin un gol în ultimele 7 deplasări

• 2,2 goluri/meci a marcat Villarreal în acest sezon de Europa League. Dintre formațiile rămase în competiție, doar Arsenal și Roma au o medie mai ridicată

• 21 de ocazii de gol și-a creat Dinamo Zagreb în ultimul meci european jucat pe propria arenă, victoria 3-0 cu Tottenham

• Gerard Moreno, atacantul lui Villarreal, traversează cel mai bun moment din carieră. A marcat în ultimele 4 meciuri în care e evoluat, inclusiv un hattrick în week-end, contra Granadei. 

Dinamo Zagreb a demonstrat în acest sezon că nimic nu este imposibil. Croații au o încredere debordantă, indiferent de adversar, iar partidele lor produc de fiecare dată spectacol. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 2.10. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Dinamo Zagreb vs Villareal
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro