Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Slavia Praga

BETFAIR EXCHANGE

Arsenal Londra și Slavia Praga se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în turul sfertului de finală din UEFA Europa League.

Arsenal a fost încă de la startul sezonului una dintre marile favorite la câștigarea Europa League. „Tunarii” și-au respectat statutul până în acest moment. Au fost singurii cu victorii pe linie în faza grupelor, contra lui Molde, Rapid Viena și Dundalk, apoi le-au elimanat pe Benfica (1-1, 3-2) și pe Olympiakos (3-1, 0-1). Arsenal este într-o poziție neașteptat de proastă în Premier League, doar locul 10, fără șanse la top 4. Așadar, câștigarea Europa League a devenit unicul obiectiv al finalului de sezon și toate forțele vor fi concentrate în această direcție. Mikel Arteta are la dispoziție toate vedetele din defensivă, în frunte cu Aubameyang și Lacazette. Nu îi poate folosi însă pe fundașii David Luis și Tierney. 

cota2.ro

Slavia Praga este surpriza plăcută a acestui sezon de Europa League. Campioana Cehiei s-a calificat dintr-o grupă cu Leverkusen, Beer Sheva și Nice. În șaisprezecimile de finală, formația lui Nicolae Stanciu a eliminat o altă reprezentantă a Angliei, Leicester, 0-0 acasă și 2-0 în deplasare. În optimi a scos-o pe Rangers, tot datorită unei victorii în deplasare, 2-0, după 1-1 în tur. În competiția internă, Slavia defilează. Este neînvinsă în primele 25 de etape și are un avans de 14 puncte față de rivala Sparta. 

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Cele mai interesante informații înaintea disputei de pe Emirates Stadium: 

• Arsenal a încasat gol în ultimele 13 meciuri oficiale, inclusiv în toate cele 4 partide din fazele eliminatorii ale Europa League

• Slavia Praga a înscris câte două goluri în ultimele două deplasări europene

• 70 de goluri a înscris Slavia în cele 25 de etape scurse din prima ligă cehă 

• Arsenal este formația cu cele mai multe goluri înscrise în actuala ediție de Europa League, 27

• Arsenal e în top și la ocazii create în Europa League, 155, dar și la șuturi pe poartă, 60 

• Slavia Praga este cea mai agresivă formație din competiție, cu 165 de faulturi comise.

Slavia Praga a demonostrat că se simte bine pe teren străin în victoriile cu Leicester și Rangers. Defensiva lui Arsenal ne-a obșinuit cu gafe hilare în acest sezon, așa că e foarte probabil să vedem un meci cu multe reușite. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 2.30. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Arsenal vs Slavia Praga
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 6.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro