Ponturi Pariuri Fotbal Ajax vs AS Roma

BETFAIR SPORTSBOOK

Ajax Amsterdam și AS Roma joacă astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a sfertului de finală din UEFA Europa League.

Ajax este aproape de titlul de campioană cu numărul 35 în Olanda. Are un avans de 11 puncte față de rivala PSG, și cu un meci în minus disputat. Performanțele importante din ultimele sezoane, culminând cu semifinala Ligii Campionilor din urmă cu două sezoane, au atras investiții importante la Amsterdam. Deși academia produce în continuare tineri excepționali „lăncierii” au plătit bani greu pentru transferuri. Cele mai importante au venit în ofensivă, 22,5 milioane de euro pentru Sebastian Haller și 16 milioane de euro pentru Antony. La ultimul meci oficial, victoria 2-1 cu Heerenveen, atacul lui Ajax a fost format din Tadic, Haller și Neres, toți oameni cu experiență. Antrenorul Erik ten Hag nu îi poate utiliza astăzi pe portarii Onana, suspendat pentru dopaj, și Stekelenburg, accidentat. Mai lipsește și liderul defensivei Blind. În precedentele două tururi preliminare, Ajax le-a eliminat pe Lille (2-1, 2-1) și pe Young Boys (3-0, 2-0).

cota2.ro

AS Roma și-a compromis sezonul intern. A obținut un singur punct în ultimele 3 etape și a căzut până pe locul 7, la 7 lungimi în spatele top 4. În aceste condiții, singura cale prin care și-ar putea asigura un loc de Champions League în ediția următoare este câștigarea Europa League. Italienii au ajuns în faza sferturilor de finală cu 4 victorii, contra celor de la Braga (2-0 și 3-1) și Sahtior (3-0 și 2-1). Cu postul serios amenințat, Paulo Fonseca are și alte bătăi de cap. Îi lipsesc 2 fundași centrali, Marash Kumbulla și Chris Smalling. Nici vedetele Mkhitaryan și El Shaarawy nu pot evolua.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Ajax și Roma s-au mai înfruntat doar de două ori în meciuri oficiale. În grupele ediției 2002/2003 de Liga Campionilor. Atunci se încheia 1-1 la Roma și „lăncierii” câștigat acasă cu 2-1. Alte informații interesante: 

• 18 victorii are Ajax în ultimele 19 meciuri oficiale 

• 24 de meciuri consecutive fără înfrângere și cu gol marcat are Ajax în toate competițiile

• 85 de goluri a înscris Ajax în cele 27 de meciuri disputate în Eredivisie

• 21 de ocazii de gol și-a creat Ajax în precedentul meci european jucat pe teren propriu, 3-0 cu Young Boys

• AS Roma a primit gol în ultimele 4 meciuri oficiale

• 23 de goluri a marcat Roma în acest sezon de Europa League. Dar Arsenal, Tottenham și Leverkusen au mai multe

• 129 de ocazii de gol și-a creat Roma în actuala stagiune europeană, locul 4 și la acest aspect

Ajax și AS Roma sunt doar formații cu personalitate, care încearcă să își impună stilul de joc indiferent de adversar. Asta va duce la o partidă pe cinste, cu ocazii și, sperăm, cu multe goluri. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 1.86. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Ajax vs AS Roma
Pronostic:
Ambele Marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
1.86
Cota finala: 1.86
Profit: 4.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro