Ponturi Pariuri Fotbal Racing Strasbourg vs PSG

BETFAIR EXCHANGE

Racing Strasbourg - PSG

PSG vine dupa succesul de pe Allianz Arena in fata celor de la Bayern Munchen, in sferturile UEFA Champions League, scor 3-2 insa a fost un meci in care germanii au dominat destul de categoric, iar scorul nu reflecta realitatea din teren. In Ligue 1, PSG nu sta deloc bine, in ultima etapa fiind invinsa de liderul Lille, care a mai facut si aseara un pas spre titlu dupa victoria cu Metz, scor 2-0.

cota2.ro

  • Ultima victorie a lui Strasbourg in fata celor de la PSG dateaza de la sfarsitul anului 2017, atunci cand s-au impus cu scorul de 2-1
  • Strasbourg a castigat 2 din ultimele 4 meciuri in Ligue 1, asta dupa ce inainte avusese o serie foarte slaba cu doar un succes in 7 meciuri
  • Kylian Mbappé a fost implicat în 15 goluri, în meciurile din deplasare, in acest sezon de Ligue 1 (12 goluri si 3 pase decisive)
  • Strasbourg a pierdut 51,7% din meciurile directe împotriva PSG-ului, în Ligue 1 (30 de infrangeri in 58 de meciuri). Doar împotriva celor de la FC Sedan, cei din Strasbourg au un procent mai mare de infrangeri in meciurile directe, 52,6% (20 de infrangeri in 38 de meciuri)
  • PSG are opt înfrângeri după 31 de meciuri în Ligue 1, sezonul 2020/2021, cel mai mare număr, în această etapă, din ultimii 11 ani.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Echipe probabile de start, Strasbourg - PSG

Racing Strasbourg (4-3-1-2): Sels – Caci, Mitrovic, Kone, Guilbert – Lienard, Aholou, Sissoko – Thomasson – Ajorque, Diallo.

PSG (4-3-3): Navas – Pembele, Kehrer, Diallo, Bakker – Herrera, Paredes, Rafinha – Sarabia, Kean, Draxler. 

E destul de limpede ca Pochettino se axeaza mult atat pe campionat, cat si pe Champions League. Un eventual esec in Ligue 1 nu cred ca ar pica foarte bine pentru francezi si chiar daca astazi au absente importante de lot, cred ca acestia se vor impune. Orice alt rezultat inafara de victorie, inseamna in proportie destul de mare, pierderea titlului. Cel putin eu asa cred pentru ca Lille chiar practica un fotbal bun si continua sa obtina rezultate.

Pontul meu pentru acest meci este ”PSG -0.75 AH”, la o cota de 1.93, la Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Racing Strasbourg vs PSG
Pronostic:
PSG -0.75 AH
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro