Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs FC Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid - FC Barcelona

Diseara avem ”El Clasico”, unul foarte incins pentru ca trebuie mentionat faptul ca echipa care va pierde, in proportie destul de maricica, isi cam risipeste sansele la titlu. Va fi un meci in care ambele echipe vor da totul, insa ce nu inteleg e de ce scade cate putin cota pe victoria catalanilor. Barcelona e clar ca nu mai are echipa de acum ceva timp si sufera foarte mult. Real Madrid a aratat excelent cu Liverpool, insa oboseala isi poate spune putin cuvantul.

cota2.ro

  • Meciul de astazi dintre Real si Barcelona va reprezenta a 279-a disputa dintre cele doua echipe, o rivalitate incredibila
  • Real Madrid a câștigat ultimele două meciuri împotriva Barcelonei. Ultima data cand Real a castigat trei meciuri la rând împotriva catalnilor a fost în anul 1978
  • Dacă Barcelona va pierde acest joc, Ronald Koeman va deveni primul antrenor al acestora care pierde primele două meciuri in LaLiga împotriva Real Madrid, din ultimii 30 de ani
  • Lionel Messi, ”as-ul” Barcelonei, nu a reușit să înscrie în ultimele sale șase meciuri împotriva lui Real Madrid
  • Karim Benzema nu a reușit să înscrie în ultimele nouă apariții împotriva Barcelonei, în toate competițiile, fiind cea mai lungă serie a sa fără gol marcat împotriva unui adversar, în calitate de jucător de la Real Madrid.

Echipe probabile de start, Real Madrid - FC Barcelona

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Vazquez, Militao, Nacho, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius.

FC Barcelona (3-4-3): Ter Stegen – Mingueza, De Jong, Lenglet – Dest, Pedri, Busquets, Alba – Griezmann, Messi, Dembele. 

Ma astept la un duel de top, la un meci in care ambele echipe isi vor dori victoria. Cei de la Barcelona au anuntat ca i-au inclus in lot si pe Pique, si pe Sergi Roberto, in timp ce Real Madrid a anuntat ca Hazard s-a antrenat normal si ar putea juca in ”El Clasico”. Chiar si asa, consider ca gazdele au prima sansa pe ”Alfredo Di Stéfano”. Barcelona nu prea arata deloc ca in trecut si nu cred ca vor castiga azi in fata unui Real in forma buna inaintea acestui joc.

Pariul meu pentru ”El Clasico” este ”Real Madrid +0.25 AH”, la o cota de 1.88, pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs FC Barcelona
Pronostic:
Real Madrid +0.25 AH
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro