Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi Sf. Gheorghe vs FCSB

Superbet

Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB

Romania, liga 1

cota2.ro


Ambele echipe se intalnesc in ultima etapa inaintea play-offului, Fcsb ocupand in momentul de fata primul loc cu 64 de puncte, in timp ce gazdele ocupa locul 4 cu doar 44 de puncte.


Indiferent de soarta jocului, ambele echipe se bucura de faptul că cele 10 meciuri se vor disputa in playoff, FCSB fiind echipa cu cele mai mari sanse de a castiga titlul aceasta editie de campionat.


Singura absenta importanta pentru FCSB este Florinel Coman, accidentat la nationaal Romaniei dupa meciul cu Macedonia de Nord, iar in rest Toni Petrea se poate baza in mare pe toti jucatorii importanti, cu exceptia grecului Soiledis, de care Becali a spus ca nu mai face parte din planul de viitor al ros-albastrilor.


Echipa lui Leo Grozav a clacat in ultimul meci la UTA, acolo unde au pierdut clar cu 2-0, acestia avand o evolutie buna doar in meciul din deplasare contra celor de la Botosani, unde au reusit sa se impuna.


Desi conducerea lui Sepsi ameninta ca vor da totul impotriva unei echipe mari precum FCSB, forma si rezultatele echipe nu pot confirma acest lucru. Au 4 rezultate de egalitate si o infrangere in ultimele 5 etape in care au jucat acasa, in timp ce FCSB se simte bine in jocurile din deplasare, acolo unde au acumulat 26 de puncte in cele 14 etape pe terenul adversarilor.


FCSB este neinvinsa in ultimele 5 etape in care au reusit sa nu primească gol de la adversari, reusind sa obtina 13 puncte si un golaraj de 7:0, iar in conditiile astea gazdele vor avea de furca cu echipa condusa de Toni Petrea mai ales ca sunt si ceva absenti in echipa precum I. Fulop, Gal-Andrezly, Nouvier (accidentați), Niczuly (suspendați)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi Sf. Gheorghe vs FCSB
Pronostic:
2 solist la supercota
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro