Ponturi Pariuri Fotbal Parma vs AC Milan

BETFAIR SPORTSBOOK

Parma și AC Milan se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 30 din Serie A. 

Parma are nevoie urgentă de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării. Jocul formației din ultima perioadă oferă motive de optimism, dar ocupă în continuare penultima poziție în clasament, cu doar 20 de puncte strânse în 29 de meciuri. Primul loc care asigură rămânerea în Serie A, ocupat de Torino, este la 4 puncte distanță. Antrenorul Roberto D'Aversa nu poate folosi doi fotbaliști importanți astăzi, pe Mihăilă și pe Zirkzee. Lotul „cruciaților” oferă însă multe variante pe plan ofensiv. Ca vârf clasic de careu îi poate folosi pe Cornelius sau pe Graziano Pelle, fotbaliști cu experiență, iar în benzi există variantele Dennis Man și Gervinho. 

cota2.ro

AC Milan a fost în fruntea clasamentului din Serie A o bună parte a sezonului, dar acum își vede amenințat chiar și locul de Champions League. Ocupă poziția secundă, cu 60 de puncte, doar 4 peste Napoli, formația de pe 5. Stefano Pioli stă mai bine din punct de vedere al lotului, dar prestațiile din perioada recentă sunt îngrijorătoare. Defensiva „Diavolului milanez” a clacat în 11 din ultimele 12 înfruntări, interval în care echipa a părăsit și Europa League, eliminată de Manchester United. 

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

În tur, Milan și Parma au remizat, scor 2-2. Alte informații interesante: 

• 10 șuturi pe spațiul porții a expediat AC Milan în remiza din tur

• 10 din ultimele 11 înfruntări directe dintre Milan și Parma au fost GG

• Parma a marcat în cele mai recente 8 meciuri oficiale. 7 dintre aceste partide au fost GG3+

• AC Milan are o singură deplasare fără gol marcat în acest sezon, indiferent de competiție

• 14,21 ocazii de gol/meci și-a creat Milan în acest sezon de Serie A

• 15 goluri în 16 apariții are Zlatan Ibrahimovic în acest sezon de Serie A.

Conștientă că nu mai are timp și că trebuie să riște tot, Parma a avut prestații consistente din punct de vedere ofensiv în perioada recentă. Investițiile făcute au fost însă disproporționate. Dacă în atac, Man, Mihăilă sau Zirkzee au adus un aer proaspăt, defensiva a rămas la același nivel scăzut. Milan, la rândul ei, e obligată să câștige, așa că urmează un meci cu garda jos. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci (GG3+) este 2.04. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Parma vs AC Milan
Pronostic:
GG3+
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro