Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Barcelona joacă astăzi, de la ora 22:00, un „El Clasico” de mare importanță în lupta la titlu din La Liga. 

VEZI ÎN VIDEO TOP 3 PARIURI PENTRU EL CLASICO

👇👇👇


cota2.ro

Real are un moral excelent înaintea duelului cu marea rivală. Madrilenii au învins-o pe Liverpool, scor 3-1, în turul sferturilor de finală din UEFA Champions League și au luat o opțiune serioasă pentru semifinale. În La Liga, „galacticii” sunt pe 3. Au 63 de puncte, doar 3 sub liderul Atletico și două mai puține decât Barcelona. Zinedine Zidane are însă probleme serioase de lot. Fundașii centrali titulari, Sergio Ramos și Raphael Varane, sunt indisponibili, la fel care Dani Carvajal. Eden Hazard a revenit la antrenamente, dar nu este apt 100% și sunt șanse să lipsească la rândul lui. 

Eliminată rapid din Liga Campionilor de PSG, Barcelona și-a putut concentra toate energiile pentru campionat, iar rezultatele au fost nemaipomenite. Catalanii au o serie de 6 victorii consecutive și au ajuns la un punct în spatele liderului Atletico Madrid. Ronald Koeman are și el ceva probleme de efectiv. Coutinho, Ansu Fati și Neto nu au făcut deplasarea la Madrid, în timp ce Pique și Sergi Roberto nu sunt complet refăcuți și cel mai probabil vor fi menajați, mai ales că Barcelona joacă sâmbătă viitoare finala Cupei Regelui, meci cu trofeul pe masă, împotriva lui Bilbao. 

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

În tur, Real Madrid se impunea cu 3-1. Raportul de forțe este total diferit în acest moment. Alte informații interesante înaintea disputei de pe arena Alfredo Di Stefano:

• 97-96, pentru Real Madrid, este raportul victoriilor în meciurile directe oficiale. 52 de dispute s-au încheiat la egalitate

• Barcelona a câștigat 3 din ultimele 4 deplasări contra lui Real Madrid

• Barcelona are cel mai bun atac din Spania, 68 de goluri înscrise. Catalanii au primit 24 de goluri

• Real Madrid a marcat doar 51 de goluri și a primit 23

• 15,38 ocazii de gol/meci și-a creat Barcelona în acest sezon de LaLiga, de departe cea mai ridicată medie

• Discrepanța față de rivale e și mai mare în cazul șuturilor pe spațiul porții. Barcelona are o medie de 6,41 execuții cadrate/partidă. Real e pe 3 la acest capitol, cu doar 4,41 șuturi pe poartă/meci

• 23 de goluri a înscris Leo Messi în acest sezon de La Liga, golgeterul detașat al competiției

• 27 de goluri a înscris Messi în El Clasico, cel mai bun marcator din istoria derby-ului. Barcelona a pierdut doar 3 din duelurile cu Real în care Messi a înscris. 

Cu Leo Messi în formă și locul 1, cel puțin provizoriu, la orizont, Barcelona ar trebui să profite de absențele din defensiva Realului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
VEZI în video TOP 3 Recomandări
Cota
3.80
Cota finala: 3.80
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro