Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.04

BETANO

ȚSKA Moscova primește vizita celor de la Rotor Volgograd, în etapa cu numărul 25 din prima ligă a Rusiei. 

ȚSKA Moscova este implicată într-un luptă palpitantă pentru locul secund în Rusia, unul care duce în preliminariile UEFA Champions League. Ocupă momentan locul 5, cu 43 de puncte. Distanța până la poziția dorită, ocupată acum de Spartak, este de doar 4 puncte. ȚSKA are un meci restant, cel de astăzi. Ivica Olic a fost numit manager în urmă cu două săptămâni și are la dispoziție un lot valoros, al doilea din Rusia, după cel al lui Zenit. Printre numele importante sunt Nikola Vlasic, golgeterul echipei, cu 11 goluri, și experimentații Mario Fernandes, Salomon Rondon sau Igor Akinfeev. 

cota2.ro

Nou-promovata Rotor Volgograd este antepenultima, cu 18 puncte obținute în 24 de runde. Lotul este unul modest, cotat la doar 16 milioane de euro. Marile probleme ale echipei sunt pe plan ofensiv, doar 12 goluri înscrise până în acest moment al sezonului. 

• ȚSKA Moscova a câștigat meciul tur, scor 1-0

• ȚSKA a dominat clar meciul tur: 66% posesie, 12-4 ocazii de gol, 5-2 șuturi pe poartă, 7-5 cornere

• 42-25 este golaverajul lui ȚSKA. Rotor a înscris 12 goluri și a primit 38

• ȚSKA Moscova are o medie senzațională a ocaziilor de gol create pe meci, 17,29. E una dintre cele mai ridicate din Europa. Rotor și-a creat doar 9,45 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru ȚSKA Moscova solist este 1.34. 

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Benevento și Sassuolo se întâlnesc în etapa cu numărul 30 din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. 

Nou-promovata Benevento pare să fi scăpat de emoțiile retrogradării. Este pe 15 și are un avans de 8 puncte față de Cagliari, ocupanta locul 18, având și meciul de astăzi restant. Pippo Inzaghi a reușit asta cu un lot cotat la doar 56 de milioane de euro, fără vedete. Se observă și din topul marcatorilor formației. Nimeni nu a depășit borna celor 5 goluri. Cel mai prolific fotbalist este extrema Gianluca Caprari, cu 5 reușite și 5 pase decisive. 

Sassuolo este una dintre formațiile spectaculoase din Serie A, cu un fotbal plăcut, ofensiv indiferent de adversar și de situație. Ocupă poziția a 9-a, cu 40 de puncte. Roberto de Zerbi are un lot mult mai valoros la dispoziție, dar nu poate folosi câțiva fotbaliști importanți astăzi. Absențele notabile sunt în defensivă, acolo unde lipsesc 3 fundași centrali, Ferrari, Ayhan și Romagna, dar și fundașul dreapta Mert Muldur. Nici vedeta echipei, închizătorul Manuel Locatelli, nu e apt. 

• Benevento a pierdut meciul tur cu Sassuolo, scor 0-1, dar și-a creat nu mai puțin de 17 ocazii de gol și a tras de 7 ori pe poartă

• 3,3 goluri/meci e media în disputele lui Sassuolo din acest sezon. Și partidele lui Benevento au fost unele spectaculoase, cu o medie de 2,9 reușite

• în ultimele 3 meciuri jucate de Benevento pe teren propriu s-au marcat peste 2,5 goluri

• 11 din ultimele 12 meciuri disputate de Sassuolo au fost GG

• 13,69 ocazii de gol/meci și-a creat Sassuolo în acest sezon.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2,5 goluri marcate este 1.40.

CLICK AICI pentru înscriere la BETANO și primești până la 500 de Lei BONUS din partea casei + până la 500 de Lei FreeBet

Celta Vigo și FC Sevilla se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 30 din La Liga. 

Celta Vigo are un sezon infinit mai bun decât precedentul, când a evitat dramatic retrogradarea. Acum ocupă locul 10, în conformitate cu valoarea lotului pregătit de Eduardo Coudet. Cele 3 staruri din ofensivă sunt apte de joc. Iago Aspas are 10 goluri și 10 pase decisive, Santi Mina 8 goluri și 2 pase, iar Nolito 6 reușite și 5 assisturi. 

Sevilla și-a asigurat în mare măsură prezența în ediția următoare a Ligii Campionilor. Este pe locul 4, cu un avans de 11 lungimi față de urmăritoarele Sociedad și Betis. Trupa lui Julen Lopetegui impresionează prin organizare în acest sezon. A încasat doar 21 de goluri în 29 de partide. Golgeterul andaluzilor este marocanul En Nesyri, cu 15 goluri. 

• Sevilla a câștigat meciul tur, scor 4-2. La pauză se înregistra un rezultat de egalitate, 2-2

• 10 remize are Celta Vigo în acest sezon de La Liga

• 16 din cele 29 de meciuri jucate de Sevilla au fost X la pauză

• 13 X-uri la pauză au fost înregistrate și în meciurile Celtei Vigo.

Pe Betano, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.62.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSKA Moscova vs Rotor Volgograd
Pronostic:
1
Cota
1.34
Benevento vs Sassuolo
Pronostic:
ambele marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.40
Celta Vigo vs Sevilla
Pronostic:
PSF X
Cota
1.62
Cota finala: 3.04
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro