Ponturi Pariuri Fotbal Hoffenheim vs Leverkusen

BETFAIR SPORTSBOOK

Hoffenheim și Bayer Leverkusen se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în ultimul meci al etapei cu numărul 28 din Bundesliga. 


cota2.ro

Hoffenheim era o obișnuită a luptei pentru cupele europene în Germania. Sezonul acesta este însă compromis. Ocupă locul 12, cu 30 de puncte, doar 4 deasupra zonei retrogradării. Principalul motiv al crizei, seria activă de 3 înfrângeri consecutive, îl reprezintă accidentările. Sebastian Hoeness nu îl poate folosi astăzi pe Kramaric, golgeterul formației, cu 13 reușite stagionale. Mai lipsesc și Adamyan, Gacinovic, Nordveit și Vogt, toți accidentați. 


Bayer Leverkusen a stat o bună parte a sezonului în fruntea clasamentului din Bundesliga, la bătaie cu Bayern Munchen și Leipzig. A pierdut teren important în anul calendaristic 2021, iar acum doar o minune i-ar putea duce în top 4. „Farmaciștii” trebuie însă să spere. Sunt momentan pe 6, cu 43 de puncte. Au 10 lungimi de recuperat față de Frankfurt, dar un meci în minus. La finalul lunii martie, managerul Peter Bosz a fost demis, în locul său fiind numit un interimar. De la Leverkusen lipsesc astăzi Baumgartlinger, Arias și Fosu-Mensah. 


În tur, Leverkusen s-a impus categoric, scor 4-1. Alte informații interesante: 


• 13-11 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur, în favoarea lui Bayer

• 6 din ultimele 7 meciuri directe au fost GG3+

• Hoffenheim a primit gol în ultimele 6 meciuri oficiale

• Leverkusen e echipa care s-a impus de cele mai multe ori pe terenul lui Hoffenheim în Bundesliga, de 7 ori 

• 25 de goluri și 9 pase decisive au împreună Alario, Schick și Bailey, cei mai importanți fotbaliști ofensivi ai lui Leverkusen. Toți 3 sunt apți pentru duelul de astăzi

• 13,63 ocazii de gol/meci este media lui Leverkusen în acest sezon de Bundesliga. Hoffenheim are și ea o medie bună, 12,19 oportunități/partidă.


Leverkusen are un lot extraordinar, mai valoros cu aproape 150 de milioane de euro decât cel al lui Hoffenheim. „Farmaciștii” au recuperat și din accidentați și sunt obligați să câștige, dacă vor să mai spere la cupele europene. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 2.35. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hoffenheim vs Leverkusen
Pronostic:
X2 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro