Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.29

BETFAIR SPORTSBOOK

PSG și Bayern Munchen se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în returul sfertului de finală din UEFA Champions League. 

PSG și Bayern au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului în urmă cu o săptămână, câștigat 3-2 de parizieni. S-a jucat într-un ritm incredibil, cu Bayern presând și construindu-și nu mai puțin de 32 de ocazii de gol, dar cu campioana Franței mult mai eficientă pe contraatac, în special prin starul Mbappe, autor al unei duble. Bavarezii au făcut deplasarea la Paris fără Lewandowski, Gnabry, Sule, Tolisso și Douglas Costa, dar lotul arată în continuare de vis. Hansi Flick a odihnit o parte dintre vedete în week-end, în remiza 1-1 cu Union Berlin. De cealaltă parte, PSG a învins-o pe Strasbourg, scor 4-1. 

cota2.ro

• Bayern are 21 de meciuri consecutive cu gol marcat în Liga Campionilor

• toate deplasările lui Bayern din actuala stagiune de Champions League au fost GG3+ (4-1 cu Lazio, 1-1 cu Atletico, 6-2 cu Salzburg și 2-1 cu Lokomotiv)

• ultimele 5 meciuri jucate de PSG în Ligă au fost GG

• 151 de ocazii de gol și-a creat Bayern în acest sezon de Champions League, cele mai multe dintre toate echipele

• Bayern a marcat 26 de goluri în actuala ediție de Champions League, iar PSG 21. Sunt cele mai ofensive două formații din competiție.

Bayern Munchen e obligată să atace fără milă și să marcheze cel puțin două goluri, pentru a spera la apărarea trofeului în Champions League. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru peste 2,5 goluri în meci este 1,39. 

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Wigan și Sunderland se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-un meci restant al etapei cu numărul 36 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei.

Wigan este doar o umbră a echipei care producea surpriza și cucerea Cupa Angliei în sezonul 2012/2013. Chiar atunci începea declinul. A retrograt în Championship, iar de atunci e un drum constant între ligile 2 și 3. Situația e mai complicată ca niciodată. Echipa pregătită de interimarul Leam Richardson ocupă loc retrogradabil, cu 38 de puncte strânse în 40 de meciuri. 

Sunderland a depășit problemele financiare, iar reconstrucția arată promițător. Este pe locul 3 în League One, la 5 puncte de pozițiile direct promovabile, având și un meci mai puțin disputat. Managerul Lee Johnson are la dispoziție un lot peste media competiției, din care se remarcă atacantul Charlie Wyke, al doilea golgeter al competiției, cu 22 de goluri, și veteranul Aiden McGeady, cu 12 pase decisive și 4 reușite. 

• Sunderland are cea mai bună apărarea din League One, 31 de goluri încasate. Are și o ofensivă de top, a 3-a, cu 60 de goluri înscrise

• Wigan a marcat doar 43 de goluri și a primit 67

• Sunderland are un singur eșec în cele 19 deplasări stagionale

• Wigan a pierdut 11 din cele 19 meciuri jucate pe teren propriu

• 13,51 ocazii de gol/meci și-a creat Sunderland în acest sezon de League One. Wigan e în coada acestei ierarhii, cu doar 9,65 oportunități/partidă.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Draw No Bet (DNB / Niciun pariu pe egal) Sunderland este 1.30. 

CLICK AICI pentru înscriere la BETANO și primești până la 500 de Lei BONUS din partea casei + până la 500 de Lei FreeBet

Queen's Park și Annan se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 16 din League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Scoției. 

Queen's Park este cel mai vechi club de fotbal din Scoția, înființat în anul 1867. Are sediul în Rangers, iar perioada de glorie a fost în secolul 19, când a cucerit nu mai puțin de 10 Cupe. Un proiect interesant a luat naștere în vară, unul care a dus la o dominație absolută și la o promovare facilă. Queen's Park e neînvinsă în primele 15 runde, 13 victorii și 2 remize, iar golaverajul e năucitor, 33 de goluri marcate și doar 6 primite. Lotul este unul format din mulți fotbaliști cu experiență pe prima scenă, cotat la 2,43 milioane de euro. Printre jucătorii importanți se numără atacantul Simon Murray, trecut pe la Dundee sau Hibernian, și Peter Grant, fundaș central cu sute de meciuri în eșaloanele inferioare din Anglia. Golgeterul echipei este Bob McHugh, atacant cu 10 aparții și un gol în preliminariile cupelor europene, în tricoul lui Motherwell. 

Adversara de astăzi, Annan, este o echipă fără pretenții, cu un lot modest. Ocupă penultima poziția în League Two, cu doar 11 puncte obținute în 15 partide. 

• Queen's Park a câștigat meciul tur, scor 2-1

• Queen's Park a câștigat fără să primească gol 5 din ultimele 6 meciuri oficiale

• 18-4 este golaverajul lui Queen's Park pe teren propriu în acest sezon

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Queens Park FC solist este 1.27. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PSG vs Bayern Munchen
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.39
Wigan vs Sunderland
Pronostic:
Sunderland DNB
Cota
1.30
Queens Park vs Annan
Pronostic:
1
Cota
1.27
Cota finala: 2.29
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro