Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Bayern Munchen

BETFAIR SPORTSBOOK

PSG - Bayern Munchen

Returul dintre PSG si Bayern Munchen de pe Parc des Princes se anunta unul al naibii de interesant, deoarece am vazut un meci tur absolut extraordinar. Francezii au castigat pe Allianz Arena cu scorul de 3-2, iar astazi, Bayern trebuie sa marcheze de cel putin doua ori daca isi doreste accederea in semifinale. Hansi Flick are probleme imporntante de lot. Acesta nu poate conta diseara pe urmatorii jucatori: Costa, Gnabry, Lewandowski, Sule, Tolisso, Hoffmann, Roca si Tillman. Chiar si asa, bavarezii au foarte multi jucatori excelenti, iar in meciul tur doar paradele senzationale ale lui Navas au facut ca germanii sa nu se impuna clar.

cota2.ro

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

  • In meciul tur dintre PSG si Bayern Munchen, germanii au avut numai putin de 31 de suturi. Acesta a reprezentat cel mai mare numar de suturi ale unei echipe intr-un meci de UEFA Champions League din ultimii 17 ani.
  • Kylian Mbappé a marcat opt ​​goluri în opt meciuri pentru PSG în acest sezon de UEFA Champions League și ar putea stabili un nou record pentru cele mai multe goluri ale unui jucător francez într-o singură campanie de UEFA Champions League, cei mai buni marcatori francezi fiind David Trezeguet (sezonul 2001-2002) și Wissam Ben Yedder (sezonul 2017-2018), ambii avand cate 8 reusite.
  • Joshua Kimmich a fost implicat în mai multe faze de joc incheiate cu gol, decât orice alt mijlocaș din UEFA Champions League în acest sezon (9 faze de joc). Neamtul a oferit, de asemenea, opt pase decisive în ultimele sale nouă meciuri din competiție, inclusiv unul pentru Thomas Müller în prima manșă.
  • Doar 3 din ultimele 50 de echipe care au pierdut prima manșă pe teren propriu într-o faza eliminatorie a UEFA Champions League, au reușit să mearga mai departe. Una dintre acestea trei a venit chiar împotriva PSG-ului în sezonul 2018/2019, atunci cand Manchester United a castigat pe Parc des Princes cu 3-1, dupa ce in tur pierduse cu 0-2.
  • PSG a devenit prima echipă care a învins-o pe Bayern München, sub conducerea lui Hansi Flick, în 17 meciuri din UEFA Champions League. Ultima data cand echipa germană nu a reușit să câștige ambele manse ale unei faze eliminatorii în aceasta competitie, a fost in sezonul 2018/2019, impotriva celor de la Liverpool, in optimi, sub comanda lui Niko Kovac (Egal, 0-0 pe Anfield si Infrangere, 1-3 pe Allianz Arena). De mentionat e ca in acel sezon, Liverpool a reusit sa castige trofeul.

Echipe probabile de start, PSG - Bayern Munchen

PSG (4-2-3-1): Navas – Dagba, Pereira, Kimpembe, Diallo – Gueye, Paredes – Di Maria, Neymar, Draxler – Mbappe.

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Martinez – Sane, Muller, Coman – Choupo-Moting. 

CLICK AICI pentru înscriere la BETANO și primești până la 500 de Lei BONUS din partea casei + până la 500 de Lei FreeBet

PSG arata foarte bine de la mijloc in sus, insa in defensiva vedem niste nume ale caror statistici nu sunt senzationale. Bayern, in ciuda absentelor, arata bine si cred ca daca acestia nu le vor da spatii lui Neymar si Mbappe, vor avea doar de castigat. E limpede ca francezii sunt dependenti de cei doi jucatori si imi permit sa spun raspicat acest lucru. PSG fara cei doi nu stiu daca poate trece de grupe sau optimi. Prevad un meci ca in tur, avand in vedere ca Bayern are nevoie de goluri. Pochettino o sa-si joace cartea contra-atac-ului si ma astept sa vad o singura echipa pe teren, Bayern Munchen.

Pontul meu pentru partida dintre PSG si Bayern Munchen, din returul sferturilor UEFA Champions League este ”Bayern Munchen are 20 sau mai multe suturi in meci (pe poarta + pe langa poata + blocate), la o cota de 1.83, la Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PSG vs Bayern Munchen
Pronostic:
Bayern Munchen are 20 sau mai multe suturi in meci (pe poarta + pe langa poata + blocate)
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro