Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Bayern

BETFAIR SPORTSBOOK

Tot la meciul dintre PSG și Bayern m-am oprit și pe acest bilet,și voi juca o opțiune dintre speciale,la Betfair sportsbook.


cota2.ro

Opțiunea are trei componente,și este necesar sa se înscrie cel puțin 3 goluri în meci,sa se acorde cel puțin 3 cartonase în meci,și de asemenea sa se execute cel puțin nouă cornere în meci.


La prima vedere par greu de realizat aceste lucruri,însă dacă disecam puțin,constatăm că avem mari șanse să prindem acest pariu.


Bayern a pierdut cu 2-3 acasă,și este obligată să înscrie de cel puțin două ori,fara sa primească gol.Deci,daca luam in calcul două goluri ale nemților,probabil că și PSG va marca cu siguranță,au jucători letali la acest capitol,precum Mbape sau Neymar.


Meciul va fi aprig disputat,și cu siguranță vor fi și dueluri foarte tari taxate cu cartonase galbene.Insa poate apărea chiar și cartonașu roșu,deci eu cred că vor fi și cartonase in acest meci,chiar peste 3. In tur,la Munchen au fost acordate 5 cartonase,patru pt gazde și unul pt PSG.


La cornere,nu se pune problema sa nu avem cel puțin nouă lovituri de colt,în tur au fost nu mai puțin de 16 asemenea lovituri(15-1 pt Bayern) la acest caoitol...


Consider ca este un pariu bun și merită încercat la o cota ce ne dublează investitia...l

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PSG vs Bayern
Pronostic:
Minim trei goluri,minim 3 cartonase,și minim 9 cornere în meci
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro