Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.99

Superbet

Universitatea Craiova și ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu dispută astăzi, de la ora 19:00, manșa tur a semifinalei Cupei României. 

Craiova pornește cu șansa a 3-a în lupta pentru titlul din Liga 1. La startul play-off-ului, deficitul față de FCSB este unul important, de 4 lungimi. În aceste condiții, Cupa este un obiectiv major pentru Marinos Ouzounidis. Antrenorul grec a adus o organizare desăvârșită în jocul oltenilor. A pierdut o singură partidă de la instalarea în Bănie. În ultimele două runde ale sezonului regulat a înfruntat chiar cele două rivale la campionat, remizând de fiecare dată 0-0, cu FCSB ratând însă o lovitură de pedeapsă. Printre veștile bune se numără revenirea la antrenamente a golgeterului Elvir Koljic. Bosniacul a jucat în precedentele două partide, iar astăzi ar putea fi trimis încă din primul minut. 

cota2.ro

ACS Viitorul Pandurii este revelația sezonului în Cupa României. A eliminat pe parcurs două formații din Liga 1, pe FC Argeș și pe Gaz Metan Mediaș, dar situația s-a schimbat radical din acele momente. Moralul era unul ridicat la data acelor înfruntări. Gorjenii erau în fruntea clasamentului din Liga 2 și îl aveau antrenor pe Flavius Stoican. Între timp s-a ratat dramatic primul obiectiv al sezonului, accederea în play-off-ul ligii secunde, iar tehnicianul cu care reușiseră performanțele a fost dat afară. Haosul pare să domnească acum la echipă, care vine după 3 înfrângeri consecutive, 1-2 cu Călărași, 2-4 cu Buzău și 1-3 cu Slobozia. 

Duelul dintre Universitatea Craiova și ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu, programat pe arena „Ion Oblemenco”, va fi unul în premieră. Cele mai interesante informații: 

• Craiova nu a primit gol în ultimele 6 meciuri oficiale, câștigând 4 dintre ele

• Oltenii nu au pierdut niciun meci pe teren propriu în anul 2021

• 3,5 milioane de euro valorează lotul celor de la Viitorul Pandurii. Alexandru Cicâldău, mijlocașul Craiovei, e cotat la 6 milioane

• 6 goluri în 6 meciuri avea Koljic în acest sezon de Liga 1, înainte de accidentarea din meciul cu Poli Iași

• Craiova nu a primit gol în actuala ediție de Cupa României: 5-0 cu Progresul Spartac, 1-0 cu FC Botoșani și 1-0 cu Chindia.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Concordia Chiajna primește vizita lui Aerostar Bacău, astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 3 a play-out-ului ligii secunde. 

Concordia Chiajna a început sezonul cu gândul la promovarea în Liga 1, dar finalul anului 2020 i-a găsit aproape de zona retrogradării. Conducerea l-a instalat atunci pe Claudiu Niculescu pe banca tehnică, iar rezultatele sunt acum unele pe măsura valorii lotului. Ilfovenii sunt neînvinși în mandatul noului antrenor. În play-out au o remiza, 1-1 cu Slobozia, și o victorie mare, 1-0 pe terenul Petrolului. Ocupă locul 4, cu 28 de puncte, un avans mic față de poziția de baraj, doar 5 lungimi. În aceste condiți, Chiajna nu se poate relaxa nicio clipă. Din echipă fac parte fotbaliști cu mare experință la nivelul primei ligi, precum Herghelegiu, Gabriel Deac, Ionuț Biceanu, Azdren Llullaku sau căpitanul Andrei Marc, trecut și pe la FCSB. 

Aerostar Bacău mai are doar șanse matematice să rămână în liga secundă, strângând doar 10 puncte până în acest moment al sezonului. Cât de curând, retrogradarea lor va deveni oficială. Lotul formației din Moldova este al doilea cel mai slab din competiție, cotat la doar 1,94 milioane de euro. În play-out a disputat o singură partidă, pierdută acasă, scor 0-2, cu CSM Reșița. 

Concordia a câștigat meciul din sezonul regulat, jucat la Bacău în urmă cu doar 3 săptămâni, scor 1-0. Alte informații interesante înaintea disputei de pe sinteticul de la Chiajna: 

• Chiajna a încasat un singur gol în cele 7 meciuri oficiale din mandatul lui Claudiu Niculescu

• Ilfovenii sunt neînvinși inclusiv în alte 5 partide amicale cu noul antrenor

• Concordia a încheiat sezonul regulat cu 24 de puncte și cu un golaveraj pozitiv, 21 de goluri înscrise și 18 primite

• Aerostar a fost ultima în sezonul regulat, având și cea mai slabă defensivă din campionat 37 de goluri încasate

• 8 goluri a încasat Bacăul în ultimele 2 deplasări (0-3 cu Metaloglobus și 1-5 cu CS Mioveni).


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova vs Viitorul Târgu Jiu
Pronostic:
1
Cota
1.32
Concordia Chiajna vs Aerostar Bacău
Pronostic:
1
Cota
1.29
U Cluj vs Pandurii Tg Jiu
Pronostic:
1
Cota
1.17
Cota finala: 1.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro