Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Universitatea Craiova - ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Craiova e principala favorita la castigarea Cupei Romaniei, iar in semifinale au dat peste cel mai facil adversar. ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu a realizat o performanta majora, accederea in aceasta faza a competitiei si cu siguranta nu se gandesc sa mearga mai departe ci sa se bucure de acest meci. Diferenta dintre cele doua formatii e destul de importanta si imi e greu sa cred ca pot realiza o surpriza. Am vazut de foarte multe ori diferenta dintre prima liga si liga secunda, iar diferentele sunt destul de mari. Cred ca Universitatea o sa castige categoric acest tur, in privinta abordarii ceva mai relaxate a returului. Mizez pe un joc castigat de Craiova la cel putin doua goluri diferenta.

cota2.ro

Liverpool - Real Madrid

”Cormoranii” au pierdut in tur cu Real Madrid, scor 1-3, iar o semifinala de UEFA Champions League pare tot mai departe. La Liverpool se vad foarte mult si absentele din defensiva. Van Dijk era de netrecut si oferea siguranta. Si Real Madrid are absente notabile in defensiva, insa acestia au un mijloc absolut extraordinar. Eu cred ca englezilor o sa le fie foarte greu in acest meci si aici ma refer la marcarea golurilor. Real Madrid nu straluceste in deplasare, insa se apara bine, iar atacantii gazdelor parca nu mai dau acelasi randament. Nu stiu cat o sa marcheze Liverpool diseara, insa cred ca o sa atace foarte mult. Mizez pe minim 6 suturi pe spatiul portii lui Courtois, trimise de trupa lui Klopp.

Înregistrează-te AICI la SUPERBET și primești un BONUS de 39 de Lei FĂRĂ DEPUNERE

Borussia Dortmund - Manchester City

”Galben-negrii” erau aproape sa obtina un egal in tur, pe Etihad, insa golul lui Foden din final a adus victori ”cetatenilor” cu 2-1. A fost un meci cu multi nervi, cu faze interpretate gresit de Hategan si cu un final plin de nervi. Borussia nu a aratat rau, insa Haaland nu prea a mai marcat in ultima vreme. Manchester City ramane acea echipa care tine de minge, care preseaza mereu adversarul si care inscrie mult. In week-end, Dortmund a invins-o pe Stuttgart cu 3-2, in timp ce Guardiola a pierdut in fata lui Bielsa, scor 1-2. Cred ca Borussia poate pune probleme astazi si cred ca vor avea ceva suturi pe poarta. Ma astept ca gazdele sa suteze de cel putin 4 ori pe spatiul portii adverse.

  • Universitatea Craiova - ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Universitatea Craiova -1 HE (1.90)
  • Liverpool - Real Madrid - Liverpool minim 6 suturi pe poarta (1.82)
  • Borussia Dortmund - Manchester City - Borussia Dortmund minim 4 suturi pe paorta (1.73)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 5.98. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 3.78, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
3.78
Cota finala: 3.78
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro