Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.29

Superbet

CFR Cluj și FCSB se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în Supercupa României. 

CFR Cluj dispută Supercupa României din calitate de campioană a sezonului 2019/2020 de Liga 1. „Feroviarii” au avut un start reușit de an 2021 și încep actualul play-off de pe locul secund, având de recuperat un singur punct față de liderul FCSB. Singura sincopă a formației lui Edi Iordănescu a fost chiar în meciul direct cu trupa lui Toni Petrea, un eșec 0-3 suferit în urmă cu mai puțin de o lună. Circumsanțele erau însă diferite. CFR nu s-a putut baza atunci pe cei mai buni 3 atacanți ai stagiunii, Costache, Rondon și Debeljuh, toți 3 cu Covid-19. 

cota2.ro

FCSB a pierdut vizibil din turație în perioada recentă. Fără Dennis Man, transferat la Parma, și cu Florinel Coman absent din cauza unei accidentări, forța ofensivă a bucureștenilor s-a diminuat. În 9 din 11 meciuri oficiale, FCSB a marcat cel mult un gol. Lucru de neconceput dacă priveam partidele din prima treime a sezonului. Fără un vârf de careu în lot, Petrea trebuie să mizeze obligatoriu pe tripleta Moruțan, Tănase, Octavian Popescu. Cu siguranță cei 3 vor avea parte de alt tratament decât la victoria din campionat. 

• CFR Cluj vine după o remiză, 0-0 cu Craiova. Penultimul meci a fost o victorie chinuită, 1-0 cu Dinamo. La pauză, rezultatul fusese de egalitate

• FCSB are două egaluri la rând, 0-0 cu Craiova și 1-1 cu Sepsi Sf. Gheorghe

• 16 din cele 30 de meciuri jucate de CFR Cluj în acest sezon de Liga 1 au fost X la pauză

• +35 a fost golaverajul lui FCSB în sezonul regulat din Liga 1. CFR Cluj a încheiat cu +27. Sunt cele mai bune formații și la acest aspect.

Cu siguranță Edi Iordănescu a pus la punct lucrurile și campioana nu va mai fi luată prin surprindere de FCSB. Disputa de la Ploiești, de pe arena „Ilie Oană”, va fi sub semnul prudenței, iar eu mizez pe o cotă de 1.65 pe SUPERBET. 

Înregistrează-te AICI pe SUPERBET online și primești 3 bonusuri CASH până la 500 de Lei din banii casei!

ASU Poli Timișoara și Rapid București se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în ultimul meci al etapei cu numărul 3 din play-off-ul ligii secunde. 

Poli a terminat în genunchi sezonul regulat, cu un eșec 0-2 la Chiajna și un scandal major în lot, după ce căpitanul Mera și-a criticat public colegii. Prestațiile timișorenilor nu sunt mai bune nici în play-off. Au scos un punct în primele 2 partide, o remiză albă la Călărași, fără să marcheze vreun gol, iar antrenorul Dan Alexa pare să fi rămas fără soluții. ASU are 33 de puncte și împarte ultimul loc în play-off cu Csikszereda. 

Rapid zburdă în această perioadă. Sub comanda antrenoului Mihai Iosif, giuleștenii au o serie de 4 victorii consecutive, iar jocul este unul cu artificii. Au marcat 13 goluri în intervalul amintit. Rapid ocupă loc direct promovabil în acest moment, este pe 2, cu 39 de puncte. Liderul FC U Craiova are 42, dar un meci în plus disputat. 

• Rapid a câștigat lejer meciul din tur împotriva „fraților” de la Poli, scor 2-0

• de la revenirea în Liga 2, Rapid nu a pierdut niciun meci jucat în compania lui Poli. Mai mult, nu a primit gol în cele 3 dispute

• Timișorenii nu au înscris în ultimele 3 meciuri oficiale

• Adrian Bălan, atacantul Rapidului, este în forma carierei. A marcat 5 goluri în ultimele 4 meciuri oficiale.

Pe SUPERBET, cota pentru selecția mea este 1.39. 

Vezi selecțiile de pe BILETUL ZILEI în acest VIDEO 👇👇👇


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
Vezi în video
Cota
1.65
ASU Poli Timișoara vs Rapid București
Pronostic:
Vezi în video
Cota
1.39
Cota finala: 2.29
Profit: 6.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro