Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.21

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester United și Granada dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa retur a sfertului de finală din UEFA Europa League. 

United este principala favorită la câștigarea Europa League. „Diavolii roșii” sunt ca și calificați în semifinale, după victoria lejeră din turul cu Granada, scor 2-0. Formația din Manchester este pe cai mari și în Premier League. A câștigat ultimele 4 meciuri, a strâns 63 de puncte și pare sigură de locul secund. Meciul din week-end le oferă un plus la capitolul moral elevilor lui Ole Gunnar Solskjaer. United a învins-o pe Tottenham cu 3-1, după ce a fost condusă. 

cota2.ro

Granada, aflată la prima participare din istorie în cupele europene, și-a depășit deja statutul. Cu un lot mai degrabă modest, managerul Diego Martinez a calificat echipa dintr-o grupă cu PSV, PAOK și Omonia, apoi le-a eliminat pe Napoli și Molde. United este însă un adversar de alt nivel. 

• Manchester a controlat autoritar meciul tur: 65% posesie, 13-11 ocazii de gol

• 718 milioane de euro este valoarea lotului lui United. Granada e cotată la 116 milioane

• Granada a pierdut 5 din ultimele 6 deplasări, în toate competițiile

• 13,68 ocazii de gol/meci și-a creat United în acest sezon de Premier League. A trimis 5,4 șuturi pe poartă/partidă. Doar City îi este superioară la acest aspect

• în comparație, Granada are o medie de doar 9,8 ocazii de gol și 3,1 șuturi pe poartă/meci în La Liga

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru selecția mea este 1.47. 

Înregistrează-te AICI la BETFAIR și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 150 de Lei

AS Roma și Ajax Amsterdam joacă astăzi, de la ora 22:00, returul sfertului de finală din UEFA Europa League. 

Europa League a devenit principalul obiectiv al Romei în acest sezon. Pe lângă un trofeu valoros, e și cea mai la îndemână cale spre ediția următoare de Champions League. În Serie A, romanii sunt abia pe locul 7, cu 54 de puncte, la 7 lungimi în spatele top 4. Paulo Fonseca și-a consolidat postul cu parcursul european. Roma a avut adversari dificili în faza eliminatorie, pe Braga și Sahtior, dar a trecut cu victorii pe linie. Managerul portughez nu îi poate folosi astăzi pe El Shaarawy, Kumbulla, Smalling și Zaniolo, accidentați, și pe Peres, suspendat. 

Ajax este una dintre cele mai ofensive formații din Europa în acest sezon. În competiția internă și-a spulberat din nou concurența. Are 72 de puncte, un avans de 11 lungimi față de urmăritoarele PSV și Alkmaar. Golaverajul este senzațional, 86 de goluri înscrise în 28 de partide. Erik Ten Hag încearcă acum minunea și în Europa League, competiție în care a fost trimisă tot de o reprezentantă a Italiei. Ajax a încheiat grupa de Champions League pe locul 3, după un eșec suferit cu Atalanta în meciul decisiv. În Europa League a mers ceas, victorii duble cu Lille și Young Boys. Și antrenorul olandez are câteva absențe. În afara portarului Onana, suspendat pentru dopaj, nu pot evolua nici liderul defensivei Blind, Mazraoui și Rensch. 

AS Roma a câștigat meciul tur, scor 2-1, dar rezultatul este unul mincinos. Ajax a condus 1-0, a ratat și un penalty când era în avantaj. Alte informații interesante: 

• Ajax a dominat manșa tur: 63% posesie, 15-7 ocazii de gol, 9-4 șuturi pe poartă, 9-4 cornere 

• 3,3 goluri/meci e media în disputele Romei din acest sezon de Serie A

• 3,8 goluri/partidă s-au marcat, în medie, în meciurile lui Ajax din acest sezon de Eredivisie

• 25 de goluri a marcat Roma în acest sezon de Europa League. Doar Arsenal are mai multe. Roma e în top și la ocazii de gol create în această stagiune, 136, dar și la șuturi trimise pe spațiul porții, 57

• 20,07 ocazii de gol/meci și-a creat Ajax în acest sezon de Eredivisie.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru selecția mea este 1.50. 

Vezi selecțiile de pe BILETUL ZILEI în acest VIDEO 

👇👇👇


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Granada
Pronostic:
Vezi pronosticul în video
Cota
1.47
AS Roma vs Ajax
Pronostic:
Vezi pronosticul în video
Cota
1.50
Cota finala: 2.21
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro