Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.93

Superbet

Wolfsburg vs Bayern Munich

Germania, Bundesliga

cota2.ro


Bayern a pierdut șansa de a se califica în semifinalele ligii campionilor, deși au reușit sa se impuna în Paris, însă avantajul de un gol nu a fost îndeajuns.

Acum trebuie sa se axeze doar pe câștigarea campionatului, unde nu au voie sa facă pasi greșiti. Leipzig, favorita contra celor de la Hoffenheim au remizat 0-0 în aceeasta etapa, iar bavarezii se pot distanta la 8 puncte.


Craiova vs Sepsi

România, liga 1


Primul meci din play-off pentru cele 2 echipe și probabil cu o miza mai importanta pentru olteni care mai spera la titlu.

Desi Sepsi nu era obligata sa obțină vreun punct pentru calificarea în play-off în meciul cu Fcsb, echipa lui Leo Grozav au reușit un meci foarte bun, care se putea termina chiar cu victoria lor.

Probabil ambele echipe vor practica aceeași tactica a unui joc circumspect asa cum au făcut o în toate întâlnirile directe.

In ultimele 10 meciuri directe s au marcat sub 2.5 goluri.


Bilbao vs Barcelona

Finala cupei del Rey


Barcelona a pierdut derbiul cu rivala Real Madrid, meci în care catalanii au avut ocazii mari de gol după ce au reușit sa fie conduși la o diferență de 2 goluri.

Ambele echipe nu au probleme noi de lot, iar miza este una uriașă : încă un turneu în palmares.

Barcelona a reușit sa se impuna în ultimele 4 meciuri directe, reușind sa marcheze cel puțin 2 goluri in 3 dintre acestea.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wolfsburg vs Bayern Munich
Pronostic:
X2
Cota
1.31
Univ. Craiova vs Sepsi
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.21
Bilbao vs Barcelona
Pronostic:
0-4 goluri
Cota
1.22
Cota finala: 1.93
Profit: 1.86
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro