Ponturi Pariuri Fotbal Austria Viena II vs Wacker Innsbruck

BETFAIR SPORTSBOOK

Echipa a doua a clubului Austria Viena primește astăzi de la ora 15:30 vizita celor de la Wacker Innsbruck.

Vienezii au traversat o perioadă bună cu 3 victorii în ultimele 4 partide, aspect care i-a ajutat să părăsească ultima poziție a ligii secunde și să ajungă deasupra liniei de retrogradare.

cota2.ro

A apărut, însă, o mare problemă care a dus la amânarea meciului de acum 3 zile care trebuia să se dispute la Liefering, și anume depistarea a nu mai puțin de 12 cazuri de infectare cu covid în rândul jucătorilor.

Înregistrează-te AICI la BETFAIR și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 150 de Lei

Odată cu apariția știrii pe 14 aprilie la prânz, și confirmarea faptului că meciul de azi se va juca, pentru că federația nu permite amânarea a două etape consecutive, cota pe solistul pe oaspeți a început să scadă și a ajuns de la 1.60 undeva sub valoarea de 1.30, în mod logic.

Innsbruck este o echipă în formă, de jumătatea superioară a clasamentului, cu 4 victorii în ultimele 5 etape și ar trebui să profite din plin de situația gazdelor de astăzi.

În acest caz, voi miza pe victoria oaspeților în handicap european -1 la cotă de 1.70 disponibilă pe Betfair Sportsbook și sper ca acest pariu să deschidă drumul către o nouă serie cât mai lungă și profitabilă la Challenge ALL-IN!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Austria Viena II vs Wacker Innsbruck
Pronostic:
Innsbruck -1 HE
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro