Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Newcastle - West Ham

  • ”Ciocanarii” traverseaza o forma nemaipomenita, iar in acest moment ocupa un loc de UEFA Champions League pe care nu il sperau cu ceva luni in urma. Imprumutul lui Lingard de la United s-a dovenit a fi cel mai bun lucru din acest sezon si ma astept ca West Ham sa se tina tare in primele 6. Nu cred ca vor pierde astazi in fata unei echipe aflata aproape de zona periculoasa.

Olympique Marseille - FC Lorient

cota2.ro

  • Daca Marseille isi doreste sa participe intr-o competitie europeana, nu are voie sa piarda astazi, in fata celor de la Lorient, echipa aflata la doar doua puncte de zona retrogradarii. Oaspetii au a doua cea mai slaba defensiva in deplasare din Ligue 1, in timp ce OM se descurca binisor pe propriul teren. Imi e greu sa cred ca se pot impune oaspetii in acest duel.

Universitatea Craiova - ACS Sepsi OSK

  • Craiova isi incepe aventura in Play-Off cu duelul de pe Oblemenco impotriva celor de la Sepsi. Covasnenii sunt o nuca destul de tare, insa oltenii nu prea au voie sa piarda acest duel. In 8 din ultimele 9 dueluri directe am avut maxim un gol ceea ce ne arata cat de stranse sunt meciurile dintre cele doua formatii. Ma astept ca azi sa vad un succes al gazdelor care au totusi o formatie mult mai buna.

Înregistrează-te AICI la BETFAIR și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 150 de Lei

Cagliari Calcio - Parma

  • Cagliari - Parma sau duelul retrogradarii in Serie A, ii are ca protagonisti pe Razvan Marin la gazde si Dennis Man la oaspeti. Ambele formatii sunt departe de salvare, iar un egal le-ar ”ingropa” pe ambele. Parma are o ofensiva buna si ma astept sa abordeze meciul la victorie. Va fi un duel incins, insa, cred ca o sa avem si ceva goluri, cel putin unul de partea Parmei.

Athletic Bilbao - FC Barcelona

  • Finala Cupei Regelui dintre Bilbao si Barcelona se joaca la Sevilla, pe Estadio de La Cartuja. ”Catalanii” au de luat o revansa in fata celor de la Bilbao dupa SuperCupa pierduta in luna Ianuarie a acestui an. Barcelona traverseaza momente dificile si acest sezon e compromis, dupa parerea mea. Un succes astazi, ar mai indulci ”amarul” echipei.

Chelsea FC - Manchester City

Tuchel si Guardiola se intalnesc in semifinalele FA Cup, in aceasta seara, iar accederea in finala ar insemna destul de mult pentru ambele echipe. Cele doua se pot intalni si in finala UEFA CL, insa e destul de dificil deoarece intalnesc adversari extrem de puternici. ”Cetatenii” pornesc cu prima sansa si consider ca au o echipa mai solida decat cea a lui Chelsea. Cred ca Guardiola o sa bifeze o noua finala.

Newcastle - West Ham - X2 (1.28)

Olympique Marseille - FC Lorient - 1X (1.25)

Universitatea Craiova - ACS Sepsi OSK - Gazdele castiga o repriza (1.40)

Cagliari Calcio - Parma - Oaspetii marcheaza (1.32)

Athletic Bilbao - FC Barcelona - FC Barcelona castiga trofeul (1.25)

Chelsea FC - Manchester City - Manchester City se califica (1.40)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 5.32. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 3.38, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
3.38
Cota finala: 3.38
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro