Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

BETANO

Cagliari și Parma își joacă una dintre ultimele șanse privind salvarea de la retrogradare din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. 

Cagliari, formație la care evoluează și mijlocașul român Răzvan Marin, este pe locul 18 din 20 de echipe în Serie A, cu doar 22 de puncte obținute în 30 de runde. Are o serie nefericită de 4 înfrângeri consecutive, iar șansele de salvare devin tot mai mici. Prima echipă de deasupra liniei este Torino, care are un avans de 5 lungimi și un meci mai puțin jucat. Situația sarzilor este greu de explicat. Lotul este unul de prima jumătate a clasamentului, cotat la peste 183 de milioane de euro. Din el fac parte fotbaliști cu mare experiență, precum Diego Godin, Daniele Rugani, Joao Pedro, Pavoletti sau Nainggolan. Toți cei enumerați sunt apți de joc astăzi. 

cota2.ro

Parma e într-o situația și mai dificilă, un loc mai jos decât Cagliari și două puncte mai puțin, dar jocul formației lui Man și Mihăilă oferă mai multe motive de optimsim. Luna martie a oferit câteva meciuri spectaculoase, remizele 3-3 cu Fiorentina și 2-2 cu Benevento sau victoria cu Roma, scor 2-0. Cei doi internaționali români au contribuit din plin la schimbarea la față a echipei. 

• 9 din ultimele 10 meciuri jucate de Parma au fost GG

• ultimele 3 deplasări ale Parmei au fost unele ofertante: 2-2 cu Spezia, 3-3 cu Fiorentina și 2-2 cu Benevento

• ultimele două meciuri directe jucate acasă la Cagliari au fost GG3+

• 11,1 ocazii de gol/meci și-a creat Cagliari în acest sezon. Parma are o medie de 10,13 oportunități/partidă

• Cagliari este a doua cea mai vulnerabilă formație din Serie A, după codașa Crotone. Adversarele au șutat de 164 de ori pe spațiul porții ei. Nici Parma nu stă bine, cu 141 de șuturi pe poartă permise.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2,5 goluri în meci este 1.55. 

Înregistrează-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de Lei din partea casei la prima depunere!

Union Berlin și VfB Stuttgart, duelul revelațiilor din acest sezon de Bundesliga, are loc astăzi, de la ora 16:30.

La al doilea sezon în Bundesliga, Union Berlin a ajuns să se lupte pentru un loc de cupă europeană. E momentan pe locul 7, la 4 lungimi în spatele lui Bayer Leverkusen. Antrenorul elvețian Urs Fischer a reușit această performanță fără să sacrifice spectacolul. Elevii săi practică un fotbal deschis, ofensiv. Formația din capitala Germaniei vine după un rezultat important, o remiză 1-1 pe terenul lui Bayern Munchen. 

Nou-promovata Stuttgart a surprins pe toată lumea în actuala stagiune. Nu neapărat prin rezultate, deși clasarea este mai mult decât respectabilă, locul 9, cu 39 de puncte, ci mai degrabă prin stilul ultraofensiv implementat de managerul Pellegrino Matarazzo. Șvabii au înscris 50 de goluri în primele 28 de runde. Doar Bayern, Leipzig, Frankfurt și Dortmund au un atac mai bun decât ei. Stuttgart dă și unul dintre cei mai buni marcatori ai competiției, pe atacantul austriac Sasa Kalajdzic, autor a 14 goluri. 

• meciul tur dintre Stuttgart și Union s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

• 13-15, în favoarea lui Union, a fost raportul ocaziilor de gol în tur. La șuturi pe poartă a fost egalitate, 6-6

• 3,4 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Stuttgart din acest sezon

• ultimele 3 meciuri jucate de berlinezi pe teren propriu au fost GG

• 14 ocazii de gol/meci și-a creat Stuttgart în acest sezon. Are a 3-a medie din Bundesliga, după granzii Bayern, Leipzig și Dortmund. Union stă și ea bine, în prima jumătate, cu 11,7 ocazii de gol/partidă.

Pe Betano, cota pentru pariul ambele marchează sau peste 2,5 goliuri în meci este 1.47. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cagliari vs Parma
Pronostic:
Ambele Marchează SAU Peste 2.5 goluri
Cota
1.55
Union Berlin vs Stuttgart
Pronostic:
Ambele Marchează SAU Peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.28
Profit: 6.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro