Ponturi Pariuri Fotbal Olympique Marseille vs Lorient

BETFAIR EXCHANGE

Olympique Marseille și Lorient se întâlnesc în runda cu numărul 33 din Ligue 1, astăzi, de la ora 18:00. 

Marseille a rămas cu un singur obiectiv în acest final de sezon. Se luptă pentru locul 5, unul care asigură participarea în următorul sezon al UEFA Conference League. Momentan, poziția este ocupată de Lens, cu 52 de puncte. Olimpique vine imediat după, cu 49. Jorge Sampaoli, noul antrenor, nu a rezolvat problema inconstanței din prima parte a sezonului. Pentru disputa de astăzi, de pe Stade Velodrome, lipsesc fundașii centrali titulari Alvaro și Caleta-Car, ambii suspendați, și apărătorul stânga Amavi, accidentat. 

cota2.ro

Nou-promovata Lorient este implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Momentan ocupă prima poziție de deasupra liniei, cu 38 de puncte. Managerul Christophe Pélissier are la dispoziție un lot mai degrabă modest, dar cel mai experimentat din Ligue 1, cu o medie de vârstă de peste 27 de ani. Se remarcă doi atacanți africani foarte promițători. Nigerianul Terem Moffi, 21 de ani, a marcat 9 goluri și a oferit 3 pase decisive în actuala stagiune, iar congolezul Yoane Wissa a contribuit cu 7 goluri și 2 assisturi. Ambii sunt apți de joc astăzi.

Înregistrează-te AICI la BETFAIR și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 150 de Lei

Meciul tur a fost unul agreabil, cu un total de 28 de ocazii de gol. Marseille s-a impus cu 1-0. Alte informații interesante: 

• Marseille a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu. A marcat în această perioadă 10 goluri

• 3 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Lorient din acest sezon de Ligue 1. În meciurile lui Marseille, media e de 2,6 reușite

• Lorient a primit gol în ultimele 12 deplasări. În 7 din ultimele 10 partide jucate pe teren străin a reușit și să înscrie

• Marseille este cea mai eficientă formație din Ligue 1. 40% dintre șuturile trimise pe poartă au fost transformate în gol

• Lorient are o medie bună a ocaziilor de gol create/meeci, 11,37. E în prima jumătate a clasamentului la acest aspect

• 4 goluri în 9 apariții are atacantul Arkadiusz Milik pentru Marseille. A înscris și în spectaculosul 3-3 de runda trecută, de pe terenul lui Montpellier.

Marseille se prezintă astăzi fără 3 oameni de bază din defensivă, în fața unei formații inventive și obligată să lupte pentru fiecare punct. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 2.10. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Olympique Marseille vs Lorient
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro