Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

Superbet

FC U Craiova 1948 și Rapid București se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în derby-ul etapei cu numărul 4 din play-off-ul de Liga 2. 

FC U Craiova este formația care a dominat sezonul regulat din Liga 2. Se desprinsese la un moment dat de pluton, dar instabilitatea de pe banca tehnică a adus o serie de rezultate nefaste în startul anului 2021. În acest moment, Eugen Trică, antrenorul care a reușit promovarea în liga secundă, a revenit la echipă și a câștigat ultimele două partide, 1-0 cu ASU Poli și 2-1 cu Csikszereda. Oltenii au 42 de puncte, la fel ca Rapidul, și ocupă momentan loc direct promovabil. Fanii din Peluza SUD tratează cum se cuvine această dispută. Am împânzit orașul cu mesaje de susținere pentru favoriți și anunță o prezență masivă în jurul arenei „Ion Oblemenco”.

cota2.ro

Rapid a prins in-extremis locul de play-off, datorită unui final în forță, victorii cu Călărași și Metaloglobus. Revirimentul a avut loc odată cu instalarea lui Mihai Iosif în funcția de antrenor principal. Eternul secund, om bun la toate în Giulești, a schimbat radical față echipei. Rapidul are acum o serie de 5 victorii consecutive și conduce play-off-ul.

Înfruntarea dintre Craiova și Rapid mai marchează o coincidență interesantă. Ambele formații au câte un fotbalist cu numele Bălan în lot, ambii cu exact același număr de goluri, 8. Claudiu este golgeterul oltenilor, iar Adrian e cel mai în formă din lotul giuleștenilor, cu 5 meciuri consecutive în care a punctat. 

Meciul din sezonul regulat este unul de tristă amintire pentru Rapid, pierdut 0-5. Alte informații interesante: 

• 8 rezultate de egalitate a înregistrat FC U Craiova în sezonul regulat 

• 9 dintre cele 19 meciuri ale oltenilor din sezonul regulat au fost X la pauză

• procentajul rezultatelor de egalitate la pauză e și mai mare în play-off în cazul lui FC U, 2 din 3

• și 7 dintre meciurile jucate de Rapid în sezonul regulat au avut un rezultat de egalitate la pauză

• toate cele 3 meciuri jucate de Craiova pe teren propriu în anul 2021 au fost X la pauză

Miza meciului dintre Craiova și Rapid este una imensă. Trică a readus dârzenia și organizarea defensivă la Craiova și nu va risca nimic în duelul cu principala contracandidată la promovare. În aceste condiții, aleg o selecție cotată la 1.63 pe SUPERBET

Înregistrează-te AICI pe SUPERBET online și primești 3 bonusuri CASH până la 500 de Lei din banii casei!

Leeds United și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 32 din Premier League. 

Leeds traversează cea mai bună perioadă din acest sezon. A câștigat ultimele 3 meciuri, toate cu același scor, 2-1, ultimul chiar împotriva liderului Manchester City. Formația lui „El Loco” Bielsa nu s-a dezis nicio clipă de la stilul ofensiv, cu pressing avansat, pe alocuri kamikaze. Nou-promovata ocupă un respectabil loc 10 în acest moment, cu 45 de puncte strânse și un golaveraj spectaculos, 49 de goluri înscrise și tot atâtea primite. Antrenorul argentinian nu are multe probleme de lot astăzi. Doar Cooper este suspendat, iar Raphinha și Rodrigo sunt incerți. 

Liverpool a rămas cu un singur obiectiv în acest final de sezon, după eliminarea din UEFA Champions League. Campioana en-titre încearcă să încheie în top 4, pentru a-și asigura participarea și în ediția următoare a Ligii. Momentan, „cormoranii” sunt pe poziția a 6-a, cu 52 de puncte. Lupta este însă una strânsă. West Ham, ocupanta locului 4, are 55 de puncte și un meci mai mult jucat. Jurgen Klopp continuă să se confrunte cu probleme mari în defensivă. Van Dijk, Joe Gomez și Matip, cei 3 fundași centrali de bază, sunt accidentați. Căpitanul Henderson lipsește și el.

Meciul din turul campionatului a fost unul de-a dreptul încântător, câștigat de Liverpool cu 4-3. Alte informații interesante: 

• 22 de ocazii de gol și-a creat Liverpool în meciul tur. De cealaltă parte, Leeds a dovedit o eficacitate maximă, 3 goluri din 3 șuturi pe poartă

• meciurile lui Leeds au cea mai ridicată medie de goluri din acest sezon de Premier League, 3,2 reușite/partidă

• și disputele lui Liverpool oferă o medie spectaculoasă, 2,9 goluri/meci

• Liverpool dă al doilea marcator al sezonului. Salah a înscris 19 goluri. Leeds are și ea un fotbalist în topul golgeterilor, pe Bamford, cu 14 goluri și 7 pase decisive

• 15,03 ocazii de gol/meci și-a creat Liverppol în acest sezon de Premier League, a doua medie, după cea a lui City. Leeds e pe 4 la acest aspect, cu 14,00 ocazii create/partidă

• Liverpool a înscris în ultimele 10 deplasări.

Leeds e scăpată de grijile retrogradării și poate aborda degajată înfruntările rămase din acest sezon. De cealaltă parte, atacul trebuie să ducă din nou greul pentru Liverpool. Cota pentru selecția mea este 1.52 pe SUPERBET!

Vezi selecțiile de pe BILETUL ZILEI în acest VIDEO 

👇👇👇


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC U Craiova 1948 vs Rapid
Pronostic:
VEZI PRONOSTICUL ÎN VIDEO
Cota
1.63
Leeds United vs Liverpool
Pronostic:
VEZI PRONOSTICUL ÎN VIDEO
Cota
1.52
Cota finala: 2.48
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro