Ponturi Pariuri Fotbal Shrewsbury vs Wigan

BETFAIR EXCHANGE

Shrewsbury Town și Wigan Athletic se întâlnesc în runda cu numărul 43 din League One, al treilea eșalon fotbalistic din Anglia. 

Shrewsbury este un club vechi, înființat în secolul 19, dar care n-a obținut nicio performanță remarcabilă de-a lungul anilor, cu excepția a două sferturi de finală în Cupa Angliei. Este la al 6-lea sezon consecutiv în League One și nu are nici acum emoții în privința retrogradării. A strâns 50 de puncte în 40 de meciuri (2 mai puțin jucate decât rivalele din subsol) și are 8 lungimi în fața lui Northampton, prima echipă de pe loc retrogradabil. Lotul este unul decent, cu o medie ridicată de vârstă, 26,4 ani, fără vreun nume remarcabil. Steve Cotterill pregătește echipa din noiembrie 2020. 

cota2.ro

Wigan are o istorie mai scurtă, dar mult mai bogată. A petrecut sezoane bune în Premier League, în ultimele decenii, și are în palmares o Cupă a Angliei, cucerită în 2013. Acea performanța le-a adus și o binemeritată participare în Europa League. După căderea din Premier League, tot din 2013, a urmat un du-te - vino constant între eșaloanele 2 și 3. Anul trecut a picat din nou, iar acum are emoții chiar pentru menținerea în League One. Ocupă locul 20, cu 44 puncte. E prima deasupra liniei, cu un avans de 4 lungimi, când mai sunt 4 etape de disputat. Lotul este unul cotat la puțin peste 6 milioane de euro, condus de interimarul Leam Richardson. Wigan a primit o veste bună înaintea deplasării de astăzi. Kyle Joseph, un atacant de 18 ani care a impresionat în prima parte a sezonului, cu 5 goluri în 15 apariții, a revenit după accidentare și ar putea fi folosit contra lui Kyle Joseph. El a prins un minut și etapa trecută și s-a rodat în meciul echipei U23. 

Înregistrează-te AICI la BETFAIR și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 150 de Lei

Meciul din tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• Wigan a câștigat ultimele 3 meciuri, toate împotriva unor formații mult mai bine clasate. A învins-o inclusiv pe Sunderland, una dintre favoritele la promovare

• Wigan a marcat 8 goluri în ultimele 3 etape

• Shrewsbury a pierdut ultimele 2 meciuri, asta după ce s-a asigurat că scapă de emoțiile retrogradării

• 47 de goluri a înscris Wigan în acest sezon, cu 3 mai multe decât Shrewsbury

• 10 ocazii de gol/meci și-a creat Wigan în acest sezon. Shrewsbury e imediat sub ea, cu 9,7 oportunități/partidă

Wigan este echipa pe val în acest moment, dar cel mai important, este formația cu obiectiv concret. Are nevoie de puncte pentru a scăpa de emoțiile retrogradării. De cealaltă parte, gazdele testează deja terenul pentru sezonul următor. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet Wigan (Pariu fără Egal/ DNB) este 2.12. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Shrewsbury vs Wigan
Pronostic:
Wigan DNB
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 5.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro