Ponturi Pariuri Fotbal Albion Rovers vs Stranraer

BETFAIR EXCHANGE

Albion Rovers și Stanraer se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 18 din League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Scoției. 

Albion Rovers este o echipă de tradiție în Scoția. A fost înființată în secolul 19 și are prezențe pe prima scenă în preajma celui de-al II-lea Război Mondial. Acum nu traversează cele mai bune momente. Este antrenată de Brian Reid, un fost fundaș decent trecut pe la Burnley și Blackpool. Lotul nu conține niciun nume cunoscut și are în componență doar fotbaliști scoțieni. Albion a început dezastruos actuala stagiune, dar luna aprilie a fost una excelentă și asigură practic salvarea de la retrogradare. De pe penultima poziție, Rovers a urcat până pe locul 7, cu 18 puncte. 

cota2.ro

Stranraer Football Club este al treilea cel mai vechi club scoțian, după Queen's Park și Kilmarnock. Înființat în anul 1870, ocupă, în mod oficial, locul 20 în clasamentul celor mai vechi echipe din întreaga lume. Sezonul trecut a retrogradat din League One, dar caută o revenire rapidă. Momentan ocupă locul 4, cu 28 de puncte, înaintea ultimei runde din sezonul regulat. Antrenorul Stevie Farrel spune că „n-a dormit ultimele nopți” din cauza problemelor defensive. Trei oameni de bază din apărare, Lewis McIntyre, Sean Burs și Adam Cummings sunt accidentați și au șanse mici să joacă azi.

Înregistrează-te AICI la BETFAIR și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 150 de Lei

În turul acestei stagiuni, Stranraer a câștigat categoric, scor 4-0. Alte informații interesante:

• în ultimele 10 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri 

• cele mai recente 6 partide directe au fost și mai ofertente, marcându-se de fiecare dată cel puțin 4 goluri

• 3,2 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Albion Rovers din actuala stagiune

• Matthew Aitken, atacantul lui Albion, este pe locul 3 în clasamentul golgeterilor, cu 8 reușite

• Stanraer are și ea 2 fotbaliști în top, pe Orr (7 goluri și 6 pase decisive) și pe Paton (6 goluri și 3 pase)

• Albion Rovers a câștigat cu 5-2 ultimul meci oficial, jucat vineri, contra lui Elgin, formație egală în clasament cu Stranraer.

Stanraer, echipa mai experimentată, vine cu o defensivă improvizată. Albion Rovers a simțit gustul victoriilor în perioada recentă și nu se va da la o parte nici astăzi, așa că se anunță un duel pe cinste. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este 2.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Albion Rovers vs Stranraer
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro