Ponturi Pariuri Fotbal AC Milan vs Sassuolo

BETFAIR SPORTSBOOK

AC Milan și Sassuolo se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 32 din Serie A. 

AC Milan a fost jumătate de sezon în fruntea clasamentului din Serie A, dar acum are mici emoții și în privința locurilor de Champions League. E pe 2, cu 66 de puncte, dar Napoli și Lazio vin tare din spate, diferența fiind una de doar 6 lungimi, cu 7 meciuri rămase de disputat. În aceste condiții, „diavolul milanez” nu are voie să se relaxeze. Antrenorul Stefano Pioli nu îl poate folosi astăzi pe Calabria, accidentat, iar Calhanoglu, Bennacer, Theo Hernandez și starul Zlatan Ibrahimovic au probleme medicale și șanse mici să apară pe teren. În absența suedezului, în ultimele două runde a ieșit la rampă croatul Ante Rebic, marcator în victoriile 3-1 cu Parma și 2-1 cu Genoa. 

cota2.ro

Sassuolo are un nou sezon reușit sub comanda lui Roberto de Zerbi. Este pe locul 8, cu 46 de puncte strânse în 31 de etape, prima formație sub cele cu pretenții la Liga Campionilor. Antrenorul italian, fost mijlocaș la CFR Cluj, a impus echipei un stil ofensiv, cu pressing pe tot terenul. O filosofie care consumă și care lasă de multe ori defensiva descoperită, dar care garantează spectacolul. De la oaspeți lipsesc astăzi Caputo și Romagna, ambii accidentați. 

Încasează AICI un FREEBET de 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano

AC Milan a câștigat meciul tur, scor 2-1. Același rezultat s-a înregistrat și în precedentul meci direct dintre cele două. Alte informații interesante: 

• AC Milan a primit gol în ultimele 7 meciuri oficiale

• ultimele 4 partide ale milanezilor au fost GG

• 12 din ultimele 14 meciuri jucate de Sassuolo au fost GG

• 3,3 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Sassuolo din acest sezon. Media e una excelentă și în cazul lui Milan, 3,1 goluri/partidă

• 146 de șuturi pe poartă a permis Sassuolo adversarelor din acest sezon, cele mai multe dintre formațiile aflate în prima jumătate a clasamentului

• 14,2 ocazii de gol/meci și-a creat Milan în acest sezon de Serie A. Sassuolo e și ea în top la acest aspect, 14 oportunități/partidă.

Sassuolo e scăpată de orice grijă și își poate etala relaxată jocul. În finalul sezonului trecut, unul cu rezultate senzaționale, a demonstrat că practică cel mai bun fotbal atunci când presiunea lipsește. În schimb, AC Milan nu are voie să greșească, iar atacul va trebui să ducă din nou greul. Pe Betfair Sporstbook, pariul combinat ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri are o cotă de 1.83. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AC Milan vs Sassuolo
Pronostic:
Ambele amrchează & Peste 2.5 goluri
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro