Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

Superbet

Tottenham vs Southampton

Anglia - Premier League

cota2.ro


Tottenham a ramas fără Murinho după ce acesta a fost demis de catre club, dupa rezultatele slabe inregistrate in aceasta editie de Premier League.


Gazdele au castigat ultimele 5 meciuri directe impotriva celor de la Southampton, in care cei de la Tottenham a reusit sa inscrie cel putin 2 goluri in fiecare din acestea.


Interimar pentru acest meci va fi Ryan Mason si sunt sanse mari ca acesta sa nu se poate baza pe Harry Kane, din cauza unei accidentari in Carabao Cup.


Southampton nu se va putea baza pe atacantul de 20 de ani, accidendat, pe Oriol Romeu, cu 20 de aparitii in acest sezon.


Tottenham poate profita de meciul slab facut de Chelsea aseara, care a obtinut doar un egal in fata celor de la Brighton.


Ac Milan vs Sassuolo

Italia- Serie A


Milanul a repurat puncte serioase in ultimele meciuri jucate in serie A, dupa 3 victorii in ultimele 5 etape, insa acum au ceva probleme de lot. Vor lipsi ca si jucatori cheie Calhanoglu H., Hernandez T., Ibrahimovic Z și Bennacer si stalpul din aparare Calabria.


Sassuolo a reusit prima victorie in deplasare la Benevento, dupa 3 infrangeri la rand in serie A, pe terenul adversarilor.


In ultimele 4 meciuri directe au fost inregistrate mai putin de 4 goluri, la fel ca si ultimele 8 meciuri jucate pe San Siro.


Sepsi vs CFR Cluj

Romania - Liga 1


CFR nu a pierdut niciodata in fata celor de la Sepsi, care nu au mai reusit sa castige in ultimele 4 etape din liga 1.


Pentru clujeni, e o placere sa joace pe terenul celor de la Sepsi, aoclo unde au reusit 4 victorii in ultimele 5 meciuri directe, iar dupa victoria impotriva celor de la Clinceni, pot face pasi marunti, dar siguri spre un nou titlu.


CFR a pornit greu in meciul contra celor de la Academica, insa au reusit o victorie la scor (n.r. 3-0), iar diferenta dintre clujeni si FCSB, ocupanta locului 1, este extrem de mica, de doar 1 punct.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham vs Southampton
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Ac Milan vs Sassuolo
Pronostic:
0-4 goluri
Cota
1.25
Sepsi vs CFR
Pronostic:
X2 - SC
Cota
1.25
Cota finala: 2.03
Profit: 2.06
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro