Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Politehnica Iasi - FC Voluntari - Iesenii par ca au iesit din acea criza de rezultate si au inceput sa obtina puncte in ultima vreme. Inca sunt probleme, dar moralul echipei e ceva mai bun. Voluntari e o nuca tare, insa cred ca astazi, Politehnica Iasi nu o sa piarda si cred ca vor fi si goluri.

Academica Clinceni - FCSB - Ros-albastrii au nevoie de succes pentru a reveni pe prima pozitie, iar acest meci cu Clinceni pare o oportunitate foarte buna. Chiar daca la FCSB sunt probleme de lot, acestia au jucatori care pot acoperi golurile lasate de titularii obisnuiti. Ma astept la o victorie a celor de la FCSB, in meciul de azi.

cota2.ro

FC Barcelona - CF Getafe - Catalanii insa nu au depus armele in ceea ce priveste titlul, iar cu o victorie astazi in fata celor de la Getafe, se pot apropia si mai mult. Oaspetii stau bine in defensiva insa am incredere ca Messi si Co. se pot impune la pas in acest duel foarte important.

Atletico Madrid - SD Huesca - Simeone a declarat ca este foarte important acest meci pentru Atletico si in ciuda absentelor lui Suarez si Felix, acestia trebuie sa castige. Huesca e imprevizibila si trebuie sa adune puncte pentru a se salva de la retrogradare. Cred totusi ca Atletico e prea mult pentru Huesca, chiar si fara cei doi atacanti.

Încasează AICI un FREEBET de 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano

Portimonense - Benfica - Cu 7 etape inainte de final, Benfica ocupa un loc de Europa League, loc care nu ii prea face cinste. Portimonense e o echipa fara griji, insa am asteptari de la ”vulturi in acest duel”. Cred ca acestia pot castiga, insa nu cred ca la un scor mare. Va fi un meci dificil pentru ei, dar cred ca se pot impune.

FC Porto - Guimaraes - Porto are meci greu, pe teren propriu, cu Guimaraes. ”Dragonii” pot profita de pasul gresit facut de Sporting si pot recupera 2 puncte in lupta pentru titlu. Orice alt rezultat inafara de victorie, ar fi un esec pentru cei de la Porto si implicit ratarea titlului, in proportie destul de mare.

FC Midtjylland - FC Copenhaga - Copenhaga poate relansa cursa spre titlu in cazul unui succes astazi. Cele doua se vor mai intalni inca o data, iar sanse matematice exista. E un meci de 6 puncte, asta e clar pentru ca un succes al gazdelor ar splubera visurile oaspetilor. Asteptam goluri multe in acest duel, care se anunta foarte interesant.

  • Politehnica Iasi - FC Voluntari - Gazdele marcheaza (1.40)
  • Academica Clinceni - FCSB - 2 (1.55)
  • FC Barcelona - CF Getafe - 1 & Peste 1.5 goluri (1.42)
  • Atletico Madrid - SD Huesca - 1 (1.40)
  • Portimonense - Benfica - 2 (1.52)
  • FC Porto - Guimaraes - 1 (1.35)
  • FC Midtjylland - FC Copenhaga - GG sau 3+ (1.47)

Cota totala: 13.19

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articolul de mai sus!
Cota
13.19
Cota finala: 13.19
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro