Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.74

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Porto și Vitoria Guimares se întâlnesc aastăzi, de la ora 23:00, în etapa cu numărul 28 din prima ligă a Portugaliei. 

FC Porto a recăpătat ceva speranțe la titlu, după pașii greșiți făcuți de Sporting în luna aprilie, 3 remize în 4 meciuri. Campioana en-titre este acum pe locul secund, cu 63 de puncte, 7 sub lider, dar cu un meci mai puțin jucat și suficente etape în care să poată recupera deficitul. Trupa antrenată de Sergio Conceicao are o serie de 6 victorii consecutive în campionat. Antrenorul portughez nu îi poate folosi astăzi pe Marcano și Mbaye, dar lotul este unul incomparabil mai puternic decât al adversarei directe. E lot de sferturile Ligii Campionilor!

cota2.ro

Guimaraes pare să fi pierdut trenul către cupele europene, după seria de 5 înfrângeri suferite în ultimele 6 partide. Este acum pe locul 6, cu 38 de puncte, la 6 lungimi în spatele lui Ferreira. Rezultatele nefaste au dus și la schimbarea antrenorului. De echipă se ocupă acum un intermediar, Bino. 

• FC Porto a câștiat meciul din turul campionatului, scor 3-2

• Porto s-a impus în ultimele 4 meciuri directe

• un singur eșec are Porto pe teren propriu în acest sezon

• doar 14 goluri a marcat Guimares în cele 13 deplasări stagionale

• doar 67 de șuturi pe poartă le-a permis Porto adversarelor în actuala stagiune

• Porto are cea mai ridicată medie de șuturi pe poartă expediate în acest sezon, 5,30. Guimaraes stă prost la acest aspect, doar 3,4 execuții cadrate.

Pe Betfair Sportsbook, victoria lui Porto este cotată cu 1.28. 


Încasează AICI un FREEBET de 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano



Atletico Madrid și Huesca se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 31 din LaLiga. 

Atletico Madrid duce o luptă pasionantă pentru titlul din La Liga. Are 70 de puncte în acest moment și a fost egalată de rivala Real. Trupa lui Simeone are un meci mai puțin disputat, dar trebuie să stea cu ochii pe alte două rivale. Barcelona și Sevilla n-au renunțat nici ele la trofeu. Antrenorul argentinian nu îi poate folosi astăzi pe Joao Felix și pe Luis Suarez, dar echipa a arătat fantastic fără ei runda trecută, când a zdrobit-o pe Eibar, scor 5-0. Correa și Llorente au ieșit la rampă, cu câte o dublă, cealaltă reușită fiind semnată de Carrasco. 

Huesca are emoții serioase în privința salvării de la retrogradare. Este pe 18 în acest moment, cu 27 de puncte, unul sub primul loc care ar asigura salvarea. Managerul Pacheta, instalat în luna ianuarie, nici nu și-ar putea propune mai mult cu un lot cotat la doar 54 de milioane de euro. 

• Atletico Madrid nu a primit gol în cele 3 meciuri directe jucate cu Huesca în istorie. Golaverajul general este 6-0

• Atletico are un parcurs de excepție pe teren propriu. A câștigat 12 meciuri, a remizat de 3 ori și a pierdut o dată, cu un golaveraj de 35-9

• Atletico are cea mai bună defensivă din Spania, 20 de goluri încasate în 31 de meciuri. În comparație, Huesca a primit 46

• Madrilenii stau surprinzător de bine și în ofensivă, al doilea atac, 57 de goluri înscrise. Doar Barca are mai multe

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria lui Atletico Madrid este 1.38.


Înregistrează-te AICI la BETFAIR și ai primul pariu FĂRĂ RISC până la 150 de Lei


Academica Clinceni și FCSB închid etapa cu numărul 2 din play-off-ul primei ligi, astăzi, de la ora 20:15.

Academica Clinceni și-a depășit statutul odată cu calificarea în play-off. În prima rundă a fost învinsă clar de CFR Cluj, scor 3-0. De parcă diferența de valoare nu era evidentă, ilfovenii au fost loviți și de coronavirus. Antrenorul Ilie Poenaru și 3 fotbaliști au primit rezultate pozitive în ziua de dinaintea meciului și vor absenta.

FCSB duce o luptă în 2 pentru titlu, cu CFR Cluj. Campioana s-a impus aseară pe terenul lui Sepsi, scor 1-0, și a mutat presiunea pe trupa lui Toni Petrea. Bucureștenii sunt în acest moment pe locul secund, cu 36 de puncte, două sub „feroviari”, dar cu un meci în minus. În prima rundă a play-off-ului, FCSB a câștigat 2-1 cu Botoșani. Puștiul-minune Octavian Popescu a marcat un gol fantastic, o execuție în vinclu din afara careului. El și Florin Tănase, golgeterul Ligii 1, cu 19 reușite, sunt așteptați să iasă la rampă și astăzi.

• FCSB a câștigat ambele deplasări jucate în istorie cu Clinceni, 3-0 și 2-0. Amândouă jocurile s-au disputat pe același teren unde se joacă și astăzi, la Călărași

• 57 de goluri a marcat FCSB în sezonul regulat, de departe cel mai bun atac din Liga 1 

• 15 ocazii de gol le-a permis Clinceni celor de la CFR Cluj în runda precedentă

• un singur șut pe poartă a tras FC Botoșani în meciul cu FCSB de runda trecută

• Clinceni a câștigat un singur meci din ultimele 6 jucate pe teren propriu.

CFR Cluj și FCSB sunt gata să ducă lupta până la final. Bucureștenii nu se pot încurca de o formație care și-a îndeplinit deja obiectivul și care are lotul decimat. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria celor de la FCSB este 1.55

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Porto vs Guimaraes
Pronostic:
1
Cota
1.28
Atletico Madrid vs Huesca
Pronostic:
1
Cota
1.38
Clinceni vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.55
Cota finala: 2.74
Profit: 8.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro