Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Lazio

BETFAIR SPORTSBOOK

Napoli și Lazio Roma se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-un meci cu implicații majore în lupta pentru locurile de Champions League din Serie A. 

Napoli nu a renunțat la lupta pentru Liga Campionilor. Este prima sub linie în acest moment, pe 5, cu 60 de puncte. Are de recuperat doar 4 lungimi față de Atalanta (același număr de meciuri) sau 5 față de Juventus (un meci în plus jucat de torinezi). Cu 7 etape rămase de disputat, ecartul este perfect recuperabil. Pentru asta, trupa lui Gattuso trebuie să aibă un parcurs perfect. Antrenorul italian nu îl poate folosi astăzi pe Demme, suspendat, dar nici pe portarul Ospina și Ghoulam, ambii accidentați. 

cota2.ro

Lazio este cea mai în formă echipă din Serie A. După eliminarea din Liga Campionilor și recuperarea numerorișilor accidentați, romanii au călcat tot în picioare. Au ajuns la 5 victorii consecutive și au șanse reale la pozițiile de Liga Campionilor. Sunt pe 6, cu 58 de puncte, dar două meciuri în minus față de Juventus și Milan. Simone Inzaghi are doar doi absenți pentru disputa de pe arena „Diego Armando Maradona”, pe Escalante și pe Luiz Felipe. Lipsa lor va fi suplinită de golgeterul Ciro Immobile. Acesta vine cu un moral excelent, după dubla de runda trecută, din victoria 5-3 cu Benevento. A ajuns cu ea la 16 reușite stagionale.

Încasează AICI un FREEBET de 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano

Precedentul meci direct jucat pe arena lui Napoli s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-1. Alte informații interesante:

• În tur, Lazio s-a impus cu 2-0. Immobile a fost și atunci omul meciului, gol și pasă decisivă

• Napoli este victima favorită a lui Immobile. Atacantul italian a înscris în ultimele 5 meciuri directe din Serie A

• Napoli a înscris în ultimele 12 meciuri jucate pe teren propriu în campionat. Cele mai recente 3 dispute au fost GG (3-1 cu Bologna, 4-3 cu Crotone, 1-1 cu Inter)

• 3,3 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Napoli din acest sezon. Media e una excelentă și în disputele lui Lazio, 3,1 reușite/partidă

• Napoli este cea mai ofensivă formație din Serie A. Și-a creat 16,71 ocazii de gol/meci în actuala stagiune. Media în disputele lui Lazio este de 13,43 oportunități/partidă

• ultimul meci direct jucat acasă în care Napoli nu a marcat datează din anul 2011. 

Miza disputei dintre Napoli și Lazio este una imensă. Cine pierde își ia adio de la Liga Campionilor, cealaltă rămâne într-o luptă palpitantă în finalul sezonului. Remiza nu ajută pe nimeni, așa că este de așteptat un meci pe contre, cu garda jos. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele echipe înscriu și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 1.80. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Napoli vs Lazio
Pronostic:
Ambele Marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro