Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.89

BETANO

CFR Cluj - Universitatea Craiova - CFR Cluj are prima sansa in acest meci cu Universitatea Craiova, un meci destul de important pentru olteni avand in vedere ca au inceput acest PlayOff cu doua egaluri impotriva a doua echipe fara pretentii la titlu. Cu siguranta o sa fie un meci echilibrat si, cred eu, un meci cu putine goluri. CFR Cluj pare echipa mai matura si mai experimentata si cred ca azi nu vor pierde.

Liverpool FC - Newcastle - Cam e timpul ca trupa lui Jurgen Klopp sa mai castige, iar azi e o oportunitate destul de buna deoarece Chelsea si West Ham se intalnesc in meci direct si se pot incurca reciproc. Newcastle vine dupa doua succese insa in meciurile de pe teren stain nu prea au excelat. Liverpool poate da vina si pe ghinion in unele meciuri, insa azi nu prea au voie sa piarda.

cota2.ro

Încasează AICI un FREEBET de 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano

FC Metz - PSG - Campioana en-titre din Ligue 1 poate redeveni lider astazi, daca se impune pe terenul celor de la Metz. Lille, ocupanta primei pozitii in acest moment, are un meci foarte greu in compania celor de la Lyon, iar un pas gresit poate insemna si pierderea titlului. Nu cred ca PSG o sa iroseasca aceasta oportunitate si cred ca vor castiga fara drept de apel pe ”Saint-Symphorien”.

Real Madrid - Betis Sevilla - Lupta la titlu in LaLiga pare mai stransa ca niciodata. Atletico Madrid, Real Madrid si FC Barcelona se lupta pentru trofeu, iar orice pas gresit facut pe ultima suta de metri poate insemna si pierderea acestei lupte. Real Madrid, in ciuda absentelor, cred ca e capabila sa o invinga la scor pe Betis. Nu cred ca oaspetii o pot incurca pe Real in acest duel data fiind importanta lui si cred ca solistul pe gazde e cea mai buna alegere.

Parma - Crotone - Ambele echipe sunt ca si retrogradate in Serie B, insa ma astept ca Parma sa incerce sa castige acest duel, impotriva lanternei rosii. Sanse matematice pentru salvare mai exista insa sunt foarte mici. Cred ca trupa la care evolueaza Man si Mihaila se poate impune astazi in fata celor de la Crotone si mizez pe acestia ca vor castiga cel putin o repriza in fata unei echipe cu o defensiva jalnica. Sa nu uitam ca la Parma, atacul e promitator. Problema acestora in acest sezon a fost defensiva.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Universitatea Craiova
Pronostic:
CFR Cluj 0 AH
Cota
1.40
Liverpool FC vs Newcastle
Pronostic:
Liverpool FC -1 AH
Cota
1.39
FC Metz vs PSG
Pronostic:
PSG -1 AH
Cota
1.42
Real Madrid vs Betis Sevilla
Pronostic:
1
Cota
1.50
Parma vs Crotone
Pronostic:
Parma castiga minim o repriza
Cota
1.42
Cota finala: 5.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro