Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.98

BETANO

Fcsb vs Sepsi

România, liga 1

cota2.ro


Fcsb nu a reușit sa treacă un ultima întâlnire de echipa din Sf. Gheorghe, fiind o roca tare și ambițioasă atunci când joaca împotriva ros-albaștrilor.

In ultima întâlnire, încheiată la egalitate, scor 1-1, ghiorghienii au avut cele mai mari și clare ocazii de gol, în timp ce jucătorii lui Toni Petrea alergau după arbitru aproape la orice faza a jocului.

Craiova a reușit sa i fure lui CFR Cluj toate cele 3 puncte puse în joc, iar Fcsb ar trebui sa profite cu vârf și îndesat de aceasta oportunitate.


Manchester City vs Tottenham

EFL CUP


Marea finala se va juca între echipa lui Guardiola și echipa care a renunțat la Murinho, fiind al doilea club englezesc care îl demite pe portughez.


City trece printr o perioada delicata osciland ca forma, deși jocul echipei este unul foarte solid, iar construcțiile din atac sunt numeroase și calitative.


Ambele echipe vor avea jucători importanți care nu vor face parte din prima echipa. E vorba la gazde de Kun Aguero și De Bruyne, iar la Tottenham e vorba de Davies și Harry Kane, atacantul fiind incert și este posibil sa îl vedem în partea secunda.



Inter vs Verona

Italia, serie A


Inter a pierdut ca printre degete cele 3 puncte puse în joc în deplasarea de la Spezia, unde au avut 2 goluri anulate în ultimele 10 minute ale meciului.


Astazi vor avea în fata un adversar modest, cu o forma jalnica afișată în ultimele 5 meciuri din serie A, acolo unde au avut parte de 4 înfrângeri.


Cu Lukaku și Martinez în teren, Conte spera sa sa rămână la o distanta de siguranta pe primul loc în prima liga italiana.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fcsb vs Sepsi
Pronostic:
1x
Cota
1.20
Manchester City vs Tottenham
Pronostic:
+2.5 Tottenham handicap asiatic
Cota
1.22
Inter vs Verona
Pronostic:
1 solist
Cota
1.35
Cota finala: 1.98
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro