Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

UNIBET

Astazi las deoparte fotbalul si ma intrept catre hochei, un sport unde am bifat multe rezultate bune si un sport pe care il urmaresc destul de mult, atunci cand imi permite timpul.

Încasează AICI un FREEBET de 50 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la Betano

In Cehia, cei de la Oceláři Třinec disputa, zic eu, ultimul meci al finalei cu cei de la Bílí Tygři Liberec. Scorul la general e 3-1 pentru ”otelari”, iar finala pare ca are un deznodamant asteptat de toata lumea. In ultimul meci direct, cel de acum trei zile de pe Home Credit Arena, Třinec s-a impus cu 1-0, dupa reprizele de prelungiri. A fost un 0-0 disputat dupa cele trei reprize regulamentare de joc, timp in care s-a sutat de 40 de ori pe spatiul portii (20 de suturi pe poarta / fiecare echipa). In prelungiri s-a vazut dorinta oaspetilor si neputinta gazdelor, iar Třinec e la un pas de a-si apara titlul castigat acum 2 ani, chiar in fata celor de la Liberec, cu scorul general de 4-2. Ma astept la un duel la discretia gazdelor si am incredere ca Třinec poate marca de cel putin 2 ori, astazi.

cota2.ro

SUPERBET îți oferă până la 500 de Lei BONUS dacă te înregistrezi online prin CLICK AICI

Din Cehia mergem in Rusia, acolo unde CSKA Moscova, campioana en-titre, o intalneste pe Avangard Omsk, in reeditarea finalei din Play-Off de acum 2 ani, atunci cand CSKA s-a impus fara drept de apel, cu 4-0, la general. In acest moment, dupa 4 meciuri jucate, scorul este de 2-2, iar aceasta finala pare destul de dificila pentru CSKA. In ultimul meci direct, cel de pe Balashikha Arena, Omsk s-a impus cu 4-3, dupa prelungiri, asta dupa ce CSKA a castigat prima repriza a meciului cu 2-0. Cele doua echipe si-au impartit victoriile pana acum. Pe Balashikha Arena, Omsk s-a impus cu 4-3 si a pierdut cu 2-1, iar pe CSKA Arena, echipa gazda s-a impus cu 3-0 si a pierdut cu 4-1. Meciul de astazi este unul foarte important pentru ca cine il castiga, ajunge la un singur pas de castigarea trofeului. Ma astept ca CSKA sa aiba un cuvant greu de spus astazi si am incredere ca acestia vor marca de cel putin doua ori.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Oceláři Třinec vs Bílí Tygři Liberec
Pronostic:
Oceláři Třinec marcheaza peste 2 goluri asiatice (Inclusiv prelungiri)
Cota
1.30
CSKA Moscova vs Avangard Omsk
Pronostic:
CSKA Moscova marcheaza peste 2 goluri asiatice (Inclusiv prelungiri)
Cota
1.40
Cota finala: 1.82
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro